24 τραγούδια που το 2020 έγιναν 30 χρονών και δεν το ήξερες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
24 τραγούδια που το 2020 έγιναν 30 χρονών και δεν το ήξερες

Τραγούδια που γνωρίζεις και δεν σου πήγαινε καν το μυαλό

Αν υπάρχει κάτι που όλοι πρέπει να παραδεχτούμε, αυτό είναι πως το 2020 δεν ήταν η τυχερή χρονιά που όλοι περιμέναμε, μιας και αλλάξαμε δεκαετία. Μέχρι στιγμής μόνο δεινά έχει φέρει στον πλανήτη, με ελάχιστες εξαιρέσεις στο Hollywood με απρόσμενους γάμους και εγκυμοσύνες. Ένα «κακό» ακόμη είναι πως όλοι όσοι γεννήθηκαν το 1990, φέτος έγιναν ή θα γίνουν τους επόμενους 3 μήνες, 30 χρονών. Σκληρό, ειδικά αν δεν είσαι προετοιμασμένος να αποχωριστείς το «2» από την ηλικία σου.

Εκτός από εσένα όμως που έγινες (ή θα γίνεις) 30, υπάρχουν και κάποια τραγούδια τα οποία ακούς συχνά στο ραδιόφωνο ή και μόνη σου στο Youtube, τα οποία έγιναν τριάντα ετών (και ολογράφως για να το βλέπεις) και δεν πήγαινε καν το μυαλό σου πως είναι τόσο παλιά. Ψάξαμε και βρήκαμε ένα βίντεο που έχει συγκεντρωμένα τα 24 αυτά τραγούδια που γίνονται 30 και αλήθεια θα τρελαθείς.



Δεν ξέρουμε βέβαια πως θα αισθανθείς ψυχολογικά που έχεις την ίδια ηλικία με αγαπημένα σου τραγούδια, αλλά εσύ νόμιζες πως είσαι μικρότερη, όμως έχουμε χρέος να σου τα δείξουμε. Άλλωστε η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός έτσι δεν είναι;





Έχεις δει ήδη τα βίντεο από τα 3 αγαπημένα μας, ενώ στο συγκεντρωτικό που ακολουθεί θα δεις αποσπασματικά και τα 24 κομμάτια.