Grey's Anatomy: Ο γιατρός που όλες αγαπήσαμε επιστρέφει και η συγκίνηση είναι μεγάλη

Grey's Anatomy: Ο γιατρός που όλες αγαπήσαμε επιστρέφει και η συγκίνηση είναι μεγάλη

Ουρλιάζουμε

Το Grey’s Anatomy, η επική σειρά του Fox επέστρεψε με ένα επεισόδιο πρεμιέρας πολύ δυνατό. Έλα όμως που το πρόμο της επόμενης εβδομάδας, μας έκανε να λυγίσουμε, να δακρύσουμε, να χαμογελάσουμε, να βρούμε λίγο φως στην γκρίζα τούτη μέρα.

Στο τρέιλερ της επόμενης εβδομάδας, η Meredith αρρωσταίνει, η Meredith περνάει δύσκολα, πιθανότατα έχοντας νοσήσει από covid19 αλλά κάπου εκεί συμβαίνει κάτι μαγικό.

Όπως θυμάσαι ο τηλεοπτικός της σύζυγος Dereck, κατά κόσμον Patrick Dempsey, πέθανε στη σειρά πριν μερικές σεζόν, αφήνοντας τη Mer πίσω με τα τρία τους παιδιά. Ο θάνατος του χαρακτήρα του Patrick ήταν αποτέλεσμα της κακής σχέσης του τόσο με την Ellen Pompeo όσο και με τη δημιουργό της σειράς Sonda Rhymes, δύο γυναίκες που ήταν κολλητές και με τη σύζυγο του ηθοποιού Jill. Τότε, ο Dempsey ήταν στα χωρίσματα με τη σύζυγό του και μακιγιέρ του και οι φήμες τον ήθελαν να έχει κάνει σχέση με άλλη γυναίκα.

Η συμπρωταγωνίστριά του Ellen ουσιαστικά ζήτησε τον τηλεοπτικό θάνατό του και από φίλοι έγιναν δύο άγνωστοι.

Έλα όμως που ο Patrick τα ξαναβρήκε με τη σύζυγο και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Αυτό το γεγονός φαίνεται πως ήταν αρκετό για να ξαναδούμε τον Dereck στο Grey’s τον αγαπημένο μας Mc Dreamy.

Σύμφωνα με τους σεναριογράφους, η επιστροφή του Dereck που δεν είναι throwback θα διαρκέσει για παραπάνω από μία σκηνή και ένα επεισόδιο, και η πρώτη συνάντηση θέλει τον Dereck να συναντά τη Meredith σε μια παραλία:

«Μου λείπεις», φωνάζει εκείνη.

«Το ξέρω», απαντά αυτός κι εμείς δακρύζουμε.

Ήταν Απρίλης του 2015, όταν ο γιατρός που λάτρεψε κάθε γυναίκα- τηλεθεάτρια του Greys, πέθανε, αφήνοντάς μας πληγωμένες.
Οι σεναριογράφοι επιμένουν πως εν μέσω κρίσης και πανδημίας, ήθελαν να προσφέρουν στους τηλεθεατές που βλέπουν το Grey’s Anatomy, δεκαπέντε χρόνια τώρα, κάτι χαρούμενο, μια στιγμή ευτυχίας μέσα στο γκρίζο και στο μαύρο.

Τι είπαν όμως οι δύο ηθοποιοί για την τηλεοπτική τους επανένωση;

Ο Patrick τόνισε:
«Ήταν τέλεια, διασκέδασα, ένιωσα οικεία, ένιωσα ασφάλεια».

H Ellen είπε:
«Έχουμε απίστευτη χημεία με τον Patrick από τη μέρα που γνωριστήκαμε και ξέρουμε ο ένας τον άλλο εδώ και εκατό χρόνια και ήταν το ίδιο συναίσθημα, σαν να κάνεις ποδήλατο, η ίδια δυναμική. Ήταν επουλωτικό το να ξαναείμαστε μαζί, να κάνουμε κάτι καλό».