Το cast του Crown γιόρτασε την πρεμιέρα στο κόκκινο χαλί του...σπιτιού του

Το cast του Crown γιόρτασε την πρεμιέρα στο κόκκινο χαλί του...σπιτιού του

Τρελό κι εντελώς πρωτότυπο δεδομένου των συνθηκών

Οι μέρες περνούν, τα lockdown ανά τον πλανήτη συνεχίζονται και η κατάσταση με τον κορονοϊό φαίνεται να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Ωστόσο αν υπάρχει κάτι θετικό μέσα σε όλο αυτό που βιώνουμε, αυτό είναι σε δύο μέρες η πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του Crown. Το πόσο ανυπομονούμε δεν μπορούμε καν να σου το περιγράψουμε, και το μόνο που κάνουμε είναι μια γρήγορη επανάληψη στις 3 προηγούμενες σεζόν για να είμαστε έτοιμες.

Και μιας και αναφερθήκαμε στην πρεμιέρα της σειράς δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε την πρωτότυπη κίνηση της παραγωγής για να γιορτάσει την πρεμιέρα. Με το Λονδίνο να βρίσκεται σε προσωρινό lockdown, το cast του Crown έχασε τη φυσική πρεμιέρα για τη νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix. Ωστόσο η καραντίνα δεν τους εμπόδισε από το να γιορτάσουν τη νέα σεζόν τη σειράς.

Και φυσικά τη γιόρτασαν, και φυσικά ανέβηκαν στο κόκκινο χαλί... από το σπίτι τους. Η Olivia Colman, η Helena Bonham Carter, ο Josh O'Connor, η Emerald Fennell, η Emma Corrin και η Gillian Anderson έλαβαν όλοι από ένα κόκκινο χαλί και το σκηνικό του The Crown και έβγαλαν τις δικές τους φωτογραφίες στις κουζίνες τους και στα σαλόνια ακόμη μαζί και με τα κατοικίδια τους.

Ο δημιουργός της σειράς Peter Morgan, η παραγωγός Suzanne Mackie, ο Tobias Menzies, η Erin Doherty και η Marion Bailey συμμετείχαν επίσης στο πάνελ, όπου μίλησαν για τη νέα σεζόν, η οποία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

Δες τις φωτογραφίες που έβγαλε το cast στη gallery παρακάτω.