Η πιο δημοφιλής σειρά αυτή τη στιγμή, κρύβει μία μεγάλη τραγωδία

Η πιο δημοφιλής σειρά αυτή τη στιγμή, κρύβει μία μεγάλη τραγωδία

Να και μία ιστορία που σίγουρα δεν γνώριζες. 

Η εποχή είναι η κατάλληλη για αέναη παρακολούθηση σειρών και ταινιών. Είμαστε στο σπίτι, και είτε εργαζόμαστε είτε είμαστε σε αναστολή, τα βράδια μας είναι απολύτως κενά, με μοναδική διασκέδαση φυσικά την τηλεόραση.

Μία από τις σειρές που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, είναι και το «The Queen's Gambit», η οποία περιγράφει τη ζωή και την καριέρα της πρώτης γυναίκας σκακίστριας στο μακρινό 1950. Μάλιστα η ιστορία βασίζεται στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα, τoυ Walter Tevis, το οποίο εκδόθηκε το 1983.

Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουμε ωστόσο, είναι ότι η ιστορία είχε τραβήξει την προσοχή του αδικοχαμένου Heath Ledger, o oποίος «έφυγε» το 2008, έπειτα από υπερβολική δόση χαπιών. Μάλιστα ο Ledger είχε εκφράσει τη διάθεσή του να πρωταγωνιστήσει αλλά και να σκηνοθετήσει την μεταφορά του βιβλίου στην μεγάλη οθόνη, ενώ τον βασικό ρόλο θα αναλάμβανε η Ellen Page.

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ο διάσημος ηθοποιός θα περίμενε, μιας και λίγο πριν ξεκινήσει η παραγωγή της ταινίας, ο Heath πέθανε εντελώς ξαφνικά.

Πολλοί θεωρούν, ότι αν τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει νωρίτερα, ο Ledger δεν θα πρωταγωνιστούσε στο «Dark Knight» ως Joker και πιθανότατα να ζούσε ακόμα, μιας και ως γνωστόν, η εμμονή του με τον ρόλο του Joker τον είχε οδηγήσει στις καταχρήσεις.

heathhh

O Heath Ledger με την τότε σύντροφό του Michelle Williams.