Το νέο έργο του Bansky είναι μία γιαγιά που συγκεντρώνει τα πιο τρομακτικά χαρακτηριστικά του 2020

Το νέο έργο του Bansky είναι μία γιαγιά που συγκεντρώνει τα πιο τρομακτικά χαρακτηριστικά του 2020

Αποπνέοντας παράλληλα χιούμορ και αισιοδοξία!

«Αchoo !!» λέγεται το νέο mural του διάσημου καλλιτέχνη Bansky, ο οποίος αυτή τη φορά επέλεξε τον τοίχο ενός σπιτιού στο Bristol της Αγγλίας για να δώσει το νέο του μήνυμα, πλήρως εναρμονισμένο με την πανδημία. Το έργο, του οποίου τα αποκαλυπτήρια έγιναν χθες, απεικονίζει μία γιαγιά η οποία φταρνίζεται τόσο δυνατά, που της φεύγουν η τσάντα και η μαγκούρα από τα χέρια, αλλά και η… τεχνητή της οδοντοστοιχία.

Όπως ήταν φυσικό, και μετά την αποκάλυψη του ίδιου του Banksy μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο κόσμος κατέφθασε στο σημείο προκειμένου να φωτογραφήσει αλλά και να φωτογραφηθεί με τη διάσημη πλέον γιαγιούλα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης κάνει την εμφάνισή του εν μέσω πανδημίας, καθώς τον Οκτώβριο εμφανίστηκε στο Lenton της Αγγλίας, ένα κορίτσι να κάνει χούλα χουπ με ένα λάστιχο αυτοκινήτου.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια του κοινού ήταν διθυραμβικά καθώς η συντριπτική πλειοψηφία βρήκε το έργο πανέξυπνο και άκρως χιουμοριστικό. Και η αλήθεια είναι ότι σε έναν κόσμο που φοβόμαστε το παραμικρό άγγιγμα, έχουμε να δούμε συγγενείς και φίλους για μήνες και το παραμικρό φτέρνισμα μας δημιουργεί πανικό, έχουμε όλοι πολύ μεγάλη ανάγκη το χιούμορ, την ανεμελιά και τις έξυπνες ιδέες.

Η γιαγιά του Bansky, όσο ανήμπορη και γλυκούλα κι αν φαίνεται, συγκέντρωσε πάνω της όλους μας τους φόβους, τους οποίους μέχρι πρόσφατα δεν γνωρίζαμε καν ότι μπορούσαμε να αποκτήσουμε. Τουλάχιστον, όσο παραμένουμε σπίτι φοβισμένοι και απαισιόδοξοι, ας έχουμε παραδείγματα σαν αυτό, να μας γεμίζουν ελπίδα με το χιούμορ και τη φρεσκάδα τους. Και όλα καλά θα πάνε!

Δες την παρακάτω gallery: