Ψάχνεις δώρο για εκείνον; Οι επιλογές που θα σε μετατρέψουν στην απόλυτη Virtual Santa

Ψάχνεις δώρο για εκείνον; Οι επιλογές που θα σε μετατρέψουν στην απόλυτη Virtual Santa

Η περίοδος που με τόση ανυπομονησία περιμέναμε, είναι πλέον εδώ και όπως όλα δείχνουν, τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα θυμίζουν σε τίποτα όλα τα προηγούμενα που έχουμε ζήσει. Παρόλα αυτά, αυτό δεν μας εμποδίζει από το να τα απολαύσουμε στο έπακρο, παραμένοντας συνεπείς στις καθιερωμένες εορταστικές «ιεροτελεστίες», όπως είναι η ανταλλαγή των χριστουγεννιάτικών δώρων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η αλήθεια είναι πως για τις περισσότερες από εμάς, η συμπλήρωση της λίστας των δώρων είναι ένας… μαραθώνιος που ξεκινάει πολύ πριν τις γιορτές, αφού δεν θέλουμε η παραμονή των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, να μας βρει απροετοίμαστες και αγχωμένες, ψάχνοντας το κατάλληλο και πιο πρωτότυπο δώρο για το κάθε πρόσωπο.

Ας είμαστε ειλικρινείς, βέβαια. Το χριστουγεννιάτικό δώρο που μας προβληματίζει περισσότερο από όλα, είναι εκείνο που θα χαρίσουμε στον σύντροφό μας -και ειδικότερα όσες από εμάς βρισκόμαστε σε μία μακροχρόνια σχέση και… έχουμε ξεμείνει πλέον από ευφάνταστες ιδέες. Ακριβώς για αυτό, εάν είσαι και εσύ το ίδιο προβληματισμένη, για να μην χάνεις πολύτιμο χρόνο στα «άδυτα» του διαδικτύου, προσπαθώντας να βρεις το γιορτινό «πακέτο» που θα προσθέσεις κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές προτάσεις και κάποια virtual «μυστικά», που υπόσχονται να σε οδηγήσουν στην καλύτερη επιλογή για το δώρο του συντρόφου σου.

Το στυλ του συντρόφου σου είναι που καθορίζει το δώρο του

Το πρώτο βήμα για να πραγματοποιήσεις μία εύστοχη και σωστή επιλογή, είναι να λάβεις υπόψη σου το στυλ του συντρόφου σου, τον τρόπο ζωής και τις συνήθειές του. Με αυτόν τον τρόπο, θα θέσεις κάποια «φίλτρα» στην αναζήτησή σου, τα οποία θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις στα επικρατέστερα δώρα. Για παράδειγμα, εάν ο αγαπημένος σου είναι ένας αθεράπευτος gadgetάκιας, που έχει πάντα στην τσέπη του την τελευταία «λέξη» της τεχνολογίας, τότε δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από το κορυφαίο Apple watch, το οποίο διαθέτει μοναδικό design και κυκλοφορεί σε δύο εντυπωσιακές χρωματικές επιλογές, το Aluminum Space Gray Sport Band Black και το Aluminum Blue Sport Band Deep Navy. Εάν βέβαια ο φίλος σου θεωρεί τη μουσική ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του, ένα διαχρονικό βινύλιο από την αγαπημένη του μπάντα ή ένα σύγχρονο φορητό ηχείο JBL, το οποίο θα έχει παντού και πάντα μαζί του, αποτελούν δύο εξαιρετικές επιλογές.

dvro

Όσο για εσένα που ο φίλος σου είναι ο «King of Lan» και οι γύρω του υποκλίνονται στο πηγαίο ταλέντο του στο gaming, μπορείς να του χαρίσεις ένα αξεσουάρ, το οποίο θα «απογειώσει» τις επιδόσεις του, όπως ένα ασύρματο gaming mouse της Logitech ή ένα ευφάνταστο keyboard με «πλούσιο» φωτισμό RGB, που θα κάνουν τις online αποστολές του… «παιχνιδάκι». Σε κάθε περίπτωση, όποιο και αν είναι το μεγάλο πάθος του φίλου σου, να είσαι σίγουρη πως στα Public.gr, δηλαδή τον απόλυτο virtual προορισμό για τη χαρά του δώρου, υπάρχουν διαθέσιμες χιλιάδες επιλογές που θα σε ανακηρύξουν στην απόλυτη virtual Santa!

dwro2

Ζητώντας τη γνώμη των… ειδικών Virtual Santas

Αφού θέσεις μερικά βασικά κριτήρια, σύμφωνα πάντα με τις προτιμήσεις του φίλου σου, για να καταλήξεις στο χριστουγεννιάτικό δώρο του, μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των αγαπημένων σου celebrities, για την τελική απόφαση. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Ελιάννα Χρυσικοπούλου, ο Ηλίας Μελέτης και η Κατερίνα Παπουτσάκη, είναι οι Virtual Santas «σύμμαχοί» σου, που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις ποιο είναι το καλύτερο δώρο για τον σύντροφό σου. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επισκεφtείς τη σελίδα των καταστημάτων Public στο Facebook και να δεις ποιες είναι οι ενδιαφέρουσες προτάσεις που σου προτείνουν μέσα από μία τεράστια γκάμα επιλογών, για κάθε ξεχωριστό πρόσωπο της ζωής σου και φυσικά, για τον αγαπημένο σου. Βιβλία, ημερολόγια, επιτραπέζια και ηλεκτρονικά παιχνίδια, προϊόντα τεχνολογίας… ό,τι και αν είναι αυτό που ψάχνεις, οι Virtual Santas ξέρουν ποια είναι η καλύτερη επιλογή. Στην περίπτωση, πάντως, που ο φίλος σου είναι βιβλιοφάγος, να ξέρεις πως ο Αντίνοος προτείνει ανεπιφύλακτα το βιβλίο «Χειμώνας» της Ali Smith, το «Unorthodox» που έγινε και επιτυχημένη σειρά από το Netflix, καθώς και τα κλασικά «Ψυχώ» του Robert Bloch και το graphic novel «Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια» της Harper Lee. Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζουν και δύο από τα best sellers της χρονιάς, το «Όσα κρατήσαμε κρυφά», δηλαδή το λογοτεχνικό ντεμπούτο της Lara Prescott και το σπαρταριστό εγχειρίδιο «Ανάμεσα σε ηλίθιους» του Τhomas Erikson.

ddwro
kotsyfiaa
erikson

Η «μαγική» κάρτα που εκπληρώνει κάθε του επιθυμία

Σε περίπτωση που τα παραπάνω βήματα δεν κατάφεραν να σε οδηγήσουν σε μία ικανοποιητική επιλογή και δεν ξέρεις ακόμη τι θα περιέχει το γιορτινό πακέτο του συντρόφου σου κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μην βιαστείς να επενδύσεις σε κάτι που δεν σε καλύπτει πλήρως. Μπορείς να αφήσεις την επιλογή του δώρου πάνω του, δωρίζοντάς του μία Public e-gift card, με το χρηματικό ποσό που επιθυμείς να περιλαμβάνει και το οποίο μπορεί να κυμαίνεται από 10 έως 500 ευρώ. Η διαδικασία για να την αγοράσεις είναι ιδιαίτερα εύκολη και απλή, ενώ το ίδιο ισχύει και για την αποστολή της στον παραλήπτη, η οποία μπορεί να γίνει μέσω email ή sms Από τη στιγμή που θα ολοκληρώσεις την αγορά σου, ο σύντροφός σου θα έχει μία προθεσμία εννέα μηνών για να εξαργυρώσει το ποσό με τα προϊόντα που εκείνος επιθυμεί. Ακόμη και αν μία ηλεκτρονική δωροκάρτα δεν σου φαίνεται το ιδανικό δώρο για ένα τόσο ξεχωριστό πρόσωπο, να είσαι σίγουρη πως ο σύντροφός σου θα ενθουσιαστεί, αφού με αυτή την κίνηση, του δίνεις το περιθώριο να αποφασίσει τι χρειάζεται για να κάνει πιο εύκολη και συναρπαστική την καθημερινότητά του.

xara

Extra info: το Public.gr σε περιμένει 24 ώρες το 24ωρο για τις παραγγελίες σου με παραλαβή από το κατάστημα της επιλογής σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ως τρόπο παράδοσης το click away κατά την παραγγελία σου και να παραλάβεις σε συγκεκριμένη ώρα. Υπάρχει όμως και μία κατηγορία προϊόντων τα οποία μπορείς να προμηθευτείς απευθείας από το κοντινότερο κατάστημα Public. Τα βιβλιοπωλεία των καταστημάτων Public είναι ανοιχτά και σε περιμένουν χωρίς ραντεβού, για να ψωνίσεις τα αγαπημένα σου βιβλίο-δώρα ανά πάσα στιγμή.