The Walking Dead: Οι photos από τα νέα επεισόδια της 10ης σεζόν είναι εδώ

The Walking Dead: Οι photos από τα νέα επεισόδια της 10ης σεζόν είναι εδώ

Η Maggie επιστρέφει και ανυπομονούμε για τη συνάντηση με τον Negan.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη μέρα που είδα το πρώτο επεισόδιο του The Walking Dead. Όχι γιατί ήταν πολύ ιδιαίτερη από μόνη της, αλλά γιατί μου έδωσε μία από τις στιγμές που κάθε λάτρης των tv series θέλει να έχει. Από εκείνες που δεν πρόκειται να ξεχάσεις, γιατί σου δίνουν κάτι που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες για κάποιον λόγο. Θα είναι για το story; Για τους ηθοποιούς; Για τη σκηνοθεσία; Για όλα μαζί; Το τελευταίο πιο δύσκολο, αλλά μπορεί να συμβεί. Με τη σειρά του Frank Darabont και της Angela Kang συνέβη κάτι σχετικό.

Ξέρεις ότι μια σειρά πετυχαίνει όταν κάνει κάτι πάρα πολύ απλό και φαινομενικά -γιατί μόνο φαινομενικά είναι- εύκολο: Να σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις το βλέμμα σου από την οθόνη. Το Days Gone By (σ.σ. Το πρώτο επεισόδιο του TWD) έτσι ξεκίνησε και έτσι τελείωσε. Κάπως έτσι, πέρασε μία δεκαετία και έχουμε φτάσει στη δέκατη σεζόν.

Ούτε η αποχώρηση του Rick Grimes (Andrew Lincoln) δεν κατάφερε να αναχαιτίσει την τρομακτική επιτυχία της σειράς. Ούτε κι όταν σε αυτήν προστέθηκε αυτή της Maggie (Lauren Cohan). Η ιστορία συνεχίστηκε δυναμικά, ο Negan (Jeffrey Dean Morgan) μονοπώλησε το ενδιαφέρον -αυτήν τη φορά όχι για τα διεστραμμένα του σχέδια- και τώρα περιμένουμε τα νέα επεισόδια που θα φέρουν τη σύζυγο του Glenn (Steven Yeun) πίσω στις μάχες.

Όσο περιμένουμε η σειρά να φτάσει στη 1 Μαρτίου στο FOX, κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια που προμηνύουν πολλές περιπέτειες για κάθε μέλος της post-apocalyptic ζωής των πρωταγωνιστών. Σε αυτές, ωστόσο, βλέπουμε και την εμφάνιση νέων προσώπων, όπως Robert Patrick (Terminator 2: Judgment Day, Scorpion) ως Mays, η Hilarie Burton Morgan (One Tree Hill, White Collar) ως Lucille και ο Okea Eme-Akwari (Greenland, Cobra Kai) ως Elijah.

Υ.Γ. Κάθε ένα από τα έξι νέα επεισόδια («Home Sweet Home», «Find Me», «One More», «Splinter», «Diverged», «Here’s Negan») αποτελεί μια ιστορία με επίκεντρο τη ζωή και το παρελθόν των πρωταγωνιστών, οπότε αυτό από μόνο του θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.




Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις φωτογραφίες από τα νέα επεισόδια.