Ο Michael B. Jordan αποκτά νέο ρόλο στην πιο badass ταινία του Hollywood

Ο Michael B. Jordan αποκτά νέο ρόλο στην πιο badass ταινία του Hollywood

Ο πιο σέξι άντρας του κινηματογράφου κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Μιλώντας για ταλαντούχους και hot ηθοποιούς, ο Michael B. Jordan σίγουρα έχει κερδίσει επάξια τη θέση του ανάμεσά τους. Τα τελευταία χρόνια ειδικά, οι ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει έχουν βρεθεί στις πρώτες θέσεις του box-office, στρώνοντας σιγά-σιγά τον δρόμο για την προσωπική καταξίωση του στον χώρο του θεάματος.

Οι ταινίες Creed, η συνέχεια της ιστορίας του Rocky Balboa μέσω της νέας γενιάς, είναι οι badass παραγωγές που περιμένουμε να κυκλοφορήσουν στον κινηματογράφο. Και ο Jordan έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στην απόδοση του Adonis Johnson / Creed, γιου του μεγάλου αντιπάλου του Rocky, Apollo.

Για το τρίτο installment του franchise, η έκπληξη είναι ότι ο Michael B. Jordan δε θα είναι πια μόνο ο πρωταγωνιστής, αλλά θα κάτσει και στην καρέκλα του σκηνοθέτη.




Σύμφωνα με το Deadline, ο ηθοποιός δήλωσε:

«Η σκηνοθεσία ήταν πάντα μία φιλοδοξία μου, αλλά το timing έπρεπε να είναι το σωστό. Το Creed 3 είναι αυτή η στιγμή. Μία στιγμή στη ζωή μου, στην οποία σιγουρεύτηκα περισσότερο για το ποιος είμαι, διατηρώντας τα ηνία στη δική μου ιστορία, ωριμάζοντας προσωπικά, εξελισσόμενος επαγγελματικά και μαθαίνοντας από τους μεγάλους, όπως ο Ryan Coogler, πιο πρόσφατα ο Denzel Washington και άλλους κορυφαίους σκηνοθέτες που σέβομαι. Όλα αυτά έστησαν το τραπέζι για αυτήν τη στιγμή. Αυτό το franchise και συγκεκριμένα τα θέματα του Creed 3 είναι βαθιά προσωπικά για εμένα. Ανυπομονώ να μοιραστώ το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Adonis Creed με την απίστευτη ευθύνη του να είμαι ο σκηνοθέτης του και αυτός που έχει το όνομά του»