Βραβεία Oscar: Η πρωτοποριακή αλλαγή και το στοίχημα των υπευθύνων (photos)

Βραβεία Oscar: Η πρωτοποριακή αλλαγή και το στοίχημα των υπευθύνων (photos)

Το ενδιαφέρον twist που μας ετοιμάζει ο κόσμος του Hollywood!

H πανδημία ως γνωστόν άλλαξε τις ζωές μας άρδην, με τις συνέπειες να είναι ολοφάνερες εδώ και έναν χρόνο περίπου, ενώ τα lockdowns σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Παρόλα αυτά, η ανθρωπότητα έχει συνειδητοποιήσει ότι η ζωή πρέπει και οφείλει να συνεχιστεί, και αυτό είναι μία δέσμη φωτός, στη μαυρίλα και την απαισιοδοξία της εποχής.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, τα Bραβεία Οscar θα διεξαχθούν, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, και φυσικά τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες που έχουν επιβληθεί παγκοσμίως.

Αυτός είναι και ο λόγος που το Dolby Theatre μπορεί να υποδεχθεί κάποιους stars, αλλά σίγουρα όχι όλους, μιας και σύμφωνα με το σχέδιο, αυτοί θα είναι διασκορπισμένοι σε διάφορα επιλεγμένα σημεία αλλά και στα σπίτια τους!

Μέσα στο πλαίσιο των πολλών και σημαντικών αλλαγών, έχουμε ακόμα μία, η οποία ίσως να μην ήταν απαραίτητη, αλλά από τους υπεύθυνους θεωρήθηκε σωστή.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η τελετή δεν θα έχει οικοδεσπότη, ένας ρόλος που έχει αφήσει ιστορία ενώ κάθε χρόνο συγκέντρωνε τα περισσότερα σχόλια, και ο βασικός προσανατολισμός είναι την «παρουσίαση» να αναλάβουν διαδοχικά οι… καλεσμένοι.

Διάβασε περισσότερα στην παρακάτω gallery: