Robert Powell 2021: Έτσι είναι σήμερα ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ (video)

Robert Powell 2021: Έτσι είναι σήμερα ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ (video)

Έτσι είναι στα 77 του χρόνια ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ.

Υπάρχει μια σειρά που την βλέπουμε κάθε χρόνο το Πάσχα και ποτέ δεν την βαριόμαστε. Μιλάμε για την μίνι τηλεοπτική σειρά Ιησούς από τη Ναζαρέτ τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν το 1975 και ολοκληρώθηκαν το 1976.

Σκηνοθέτης ο Φράνκο Τζεφιρέλι και πρωταγωνιστής ο Robert Powell. Τόνοι μελανιού χύθηκαν για τον 77χρονο σήμερα ηθοποιό, τον οποίο οι φήμες ήθελαν να έχει γίνει καλόγερος ή να έχει τρελαθεί.

Ο Powell ζει και βασιλεύει, έχει κάνει αρκετό θέατρο μετά την εμφάνισή του ως Χριστός και στο πρόσφατο βίντεο που θα δεις, μιλάει για μπάλα αλλά και για την αγάπη του για τη United.

Ο παρουσιαστής του Podcast στο οποίο συμμετείχε ο ηθοποιός, o Willie Morgan, ρωτάει τον Powell αν ο ρόλος του Ιησού ήταν ο πιο δύσκολος της καριέρας του κι εκείνος απαντάει!



«Θα ήθελα να πω πως δεν είναι αλλά ήταν».

Ο Powell εξομολογήθηκε πως ήταν εννιά μήνες η διάρκεια των γυρισμάτων, είχαν στη διάθεσή του μόνο 4 κάμερες και είναι πάντα δύσκολο το να υποδυθείς με αξιοπρέπεια και χωρίς να προσβάλλεις τους πιστούς, τον Θεάνθρωπο.

Φέτος, τον Ιησού από τη Ναζαρέτ θα προβάλλει ο ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, από τη Μεγάλη Τρίτη έως και τη Μεγάλη Παρασκευή στις 21:00 και το Μεγάλο

Σάββατο στις 23:00, έρχεται στις οθόνες μας το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη σειρά στο είδος της από το τηλεοπτικό κοινό.