«Ακυρώστε το Crown»: Η απαίτηση από το Netflix για τη σειρά που μας ξάφνιασε

«Ακυρώστε το Crown»: Η απαίτηση από το Netflix για τη σειρά που μας ξάφνιασε

Ελπίζουμε να μην εισακουστεί κάτι τέτοιο.

Η τέταρτη σεζόν του Crown κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο και ολοκληρώθηκε σε δέκα μόλις επεισόδια. Σε αυτή τη σεζόν είχαμε την ευκαιρία να δούμε την ιστορία της Diana και του Καρόλου, αλλά και την ανάμειξη της Καμίλα και της βασιλικής οικογένειας σε όλο αυτό. Φυσικά, πάντα μιλάμε για ένα προϊόν μυθοπλασίας και τίποτα περισσότερο.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ενθουσιάστηκαν με τα επεισόδια της σεζόν αυτής, ενώ υπήρχαν και κάποιοι οι οποίοι θεωρούν τη σειρά, καταστροφική για τη βασιλική οικογένεια και τη φήμη της. Το Crown του Netflix προκάλεσε χάος με την απεικόνιση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, φυσικά με την αρνητική έννοια.

Μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, πολλοί, συμπεριλαμβανομένων βουλευτών, πρώην μελών του υπουργικού συμβουλίου και βασιλικοί εμπειρογνώμονες, ζητούν την απαγόρευση της βασιλικής σειράς που δραματοποιεί τη ζωή των βρετανών βασιλέων.

Σύμφωνα με τον βασιλικό συγγραφέα Hugo Vickers, στην Express, ο πρίγκιπας Φίλιππος μισούσε τη σειρά καθώς του δημιουργούσε τρομερή αναστάτωση.

«Νομίζω ότι το όλο πράγμα πρέπει να ακυρωθεί, αλλά δεν πρόκειται να γίνει. Το όλο θέμα πρόκειται να προχωρήσει. Δεν μπορούσαν να νοιάζονται λιγότερο. Διαλέγουν την τραγωδία. Έκαναν το θάνατο του σταυλάρχη της βασίλισσας, Hugh Lindsay. Η χήρα του αναστατώθηκε ιδιαίτερα», είπε.

«Μπορούν να πουν ότι τους αρέσει τώρα, επειδή δεν μπορούν να δυσφημήσουν τους νεκρούς. Έκαναν ένα πραγματικό φάουλ και εναπόκειται σε κάποιον να βάλει αυτήν την ιστορία σωστά για το πώς ήταν πραγματικά ο Φίλιππος», συνέχισε ο βασιλικός συγγραφέας.

«Είναι φρικτό αυτό που κάνουν, θα καταστρέψουν εντελώς τη Βασιλική Οικογένεια. Προβλέπω τα χειρότερα για την επόμενη σεζόν. Η τελευταία σεζόν τελείωσε με τον πρίγκιπα Φίλιππο να προειδοποιεί τη Diana ότι αν δεν ακολουθήσει τους κανόνες και δεν αποφασίσει να μην ξεφύγει, τα πράγματα θα μπορούσαν να τελειώσουν άσχημα γι’ αυτήν», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, η αρθρογράφος της Express και πρώην μέλος του υπουργικού συμβουλίου Ann Widdecombe είπε: «Δεν εκπλήσσομαι που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι ενοχλημένα από αυτή τη σειρά. Δεν το βλέπω γιατί δεν μου αρέσει η ψυχαγωγία που παρουσιάζεται ως γεγονός και νομίζω ότι αυτό γίνεται εδώ. Αυτό δεν είναι μια πραγματική, ιστορική σειρά». είπε.

«Προτρέπω όλους να το χάσουν. Το Netflix βγάζει χρήματα μόνο από αυτό επειδή το παρακολουθείτε», πρόσθεσε.