Ο Ed Sheeran κάνει το μεγάλο του comeback με νέο καλοκαιρινό τραγούδι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Ed Sheeran κάνει το μεγάλο του comeback με νέο καλοκαιρινό τραγούδι

Ο τραγουδιστής μας χάρισε το hit που θα ακούμε φέτος παντού.

O 30χρονος τραγουδιστής που μας έχει κάνει να κλάψουμε και να ερωτευτούμε με τα τραγούδια του, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Bad Habits». Το εντυπωσιακό βίντεο κλιπ βρίσκεται ήδη στα trends του Youtube με το τραγούδι να σηματοδοτεί τη μεγάλη δισκογραφική επάνοδο του ταλαντούχου τραγουδιστή. Στο βίντεο κλιπ ο Sheeran εμφανίζεται μεταμορφωμένος σε ένα punk βαμπίρ που περπατά στους δρόμους του Λονδίνου.



Η πορεία προς την κορυφή

Ο Edward Christopher Sheeran, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη μουσική και τις ηχογραφήσεις από τα 16 του χρόνια. Το ταλέντο του ήταν ολοφάνερο από τα πρώτα του βήματα αλλά τώρα πια είναι και παγκοσμίως αναγνωρισμένο εκ του αποτελέσματος. Aξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι "Thinking out loud" μετρά σήμερα 3 δισεκατομμύρια προβολές στο Youtube! Σαν στιχουργός αλλά και σαν τραγουδιστής έχει ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο στυλ που τον κάνει να διαφέρει από τους περισσότερους συναδέλφους του.

https://www.instagram.com/p/CF6n37lF-uD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μεγάλο comeback και το νέο τραγούδι που θα λατρέψεις

Ο Εd Sheeran παρουσίασε το νέο του τραγούδι για πρώτη φορά ζωντανά κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Πόρτμαν Ρόουντ στην Αγγλία, με αφορμή το σόου του TikTok στο πλαίσιο του UEFA Euro 2021. Ο σταρ είναι οπαδός της Ίπσουιτς από μικρό παιδί και χορηγός.

«Έγραψα αυτό το τραγούδι τον Ιανουάριο όταν τελείωσα το πέμπτο μου άλμπουμ», είπε στο BBC Radio 1, ο τραγουδιστής, προσθέτοντας: «Νιώθω υπέροχα που επιστρέφω με το νέο μου τραγούδι. Ήθελα το βίντεο κλιπ του "Bad Habits" να παίζει με τη φύση των συνηθειών με ένα φανταστικό τρόπο, και γι αυτό αποφάσισα τους βρικόλακες. Ήταν πολύ διασκεδαστικό να μπαίνεις στο χαρακτήρα εκτός από τα ύψη (που δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό). Απολαύστε το» δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Οι άνθρωποι με ξέρουν ως τον τραγουδιστή - τραγουδοποιό που κάνει μπαλάντες. Γι’ αυτό ήθελα να ηχογραφήσω κάτι διαφορετικό. Πέρασα ένα μήνα και έγραψα πολλά τρελά κομμάτια - και αυτό είναι ένα από αυτά» ανέφερε.

Ο τραγουδιστής άλλαξε τα ωράρια του, δουλεύοντας από τις «εννέα έως τις πέντε» αντί να τελειώσει τις ηχογραφήσεις στις 2 πμ. «Φρίκαραν οι παραγωγοί μου», σχολίασε ο Σίραν. «Ήμουν στο Λος Άντζελες με τους παραγωγούς μου που συνήθως ξεκινούν να εργάζονται στις 6 μμ και τελειώνουν στις 6 πμ». Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Atlantic Records/Warner Music και ήδη μετρά περισσότερες από 9 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Πηγή φωτογραφιών: @edsheerandouble

Δυνάμωσε τώρα τα ηχεία και απόλαυσε τη νέα καλοκαιρινή μελωδία που αναμένεται να ακούμε παντού.