Ο τραυματισμός του Στέφανου Τσιτσιπά του κόστισε την πρόκριση: Η αντίδραση του Twitter (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Ο τραυματισμός του Στέφανου Τσιτσιπά του κόστισε την πρόκριση: Η αντίδραση του Twitter (photos)

Λύγισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον τραυματισμό.

Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ένας τραυματισμός που έκανε το γήπεδο να παγώσει δεν έδωσε την ευκαιρία στον τενίστα να προχωρήσει και να προκριθεί στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Ο Έλληνας τενίστας μπήκε δυνατά στο ματς με τον Ούγκο Ουμπέρ, ο οποίος όμως έκανε την ανατροπή και με 2-1 σετ και ήταν αυτό που πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Τσιτσιπά λίγο πριν το φινάλε του δεύτερου σετ. Ο Στέφανος βρέθηκε στο έδαφος, πέρασαν μερικά λεπτά και κατόπιν σηκώθηκε και συνέχισε τον αγώνα. Ο τραυματισμός όπως ήταν φυσικό επηρέασε τον κορυφαίο τενίστα ο οποίος έκανε απανωτά λάθη.



Την ίδια πορεία είχε εχθές και η Μαρία Σάκκαρη που δεν κατάφερε ούτε εκείνη να κυνηγήσει το όνειρο ενός μεταλλίου στο ατομικό.
Σήμερα, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στο μικτό «διπλό», όπου σε λίγη ώρα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το δίδυμο από τον Καναδά, Γκάμπι Νταμπρόφσκι / Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ.

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν γνωρίζει την κατάσταση του γονάτου του Τσιτσιπά αλλά όλοι προσεύχονται για το καλύτερο.

Οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν στον πρόσφατο αγώνα τους ο καθένας και με το εθνόσημο, μετά την κουβέντα που έγινε.



Το Twitter, έκανε πρώτο θέμα τον Στέφανο και η κουβέντα για το μάτι, το εθνόσημο και τον τραυματισμό συνεχίζεται με πλήθος σχολίων.