Ταξίδι με αεροπλάνο: 5 συμβουλές από μία αεροσυνοδό που θα σου φανούν χρήσιμες

Ταξίδι με αεροπλάνο: 5 συμβουλές από μία αεροσυνοδό που θα σου φανούν χρήσιμες

Αν πλησιάζουν οι διακοπές σου, αυτά τα tips θα σου φανούν χρήσιμα.

Τα αεροπορικά ταξίδια έχουν γίνει πιο προσιτά από ποτέ και πλέον αντιμετωπίζουμε το αεροπλάνο σαν ένα ιπτάμενο ΚΤΕΛ, όμως το ταξίδι στους αιθέρες παραμένει μια σοβαρή υπόθεση με τους δικούς της κανόνες οι οποίοι καμία σχέση δεν έχουν με τις επίγειες μεταφορές.


Καθηλωμένοι στο κάθισμα και αποκομμένοι από την όλη δράση, δεν έχουμε ιδέα για το τι συμβαίνει γύρω μας, εκτός κι αν έχει βγάλει κάποιος τα παπούτσια του σε κοντινή ακτίνα. Το περιβάλλον του αεροπλάνου μπορεί να γίνει εξαιρετικά αγχωτικό λόγω αναταράξεων και περιορισμένου χώρου και γι’αυτό οι αεροσυνοδοί είναι πάντα εκεί και για να μας βοηθήσουν να νιώσουμε λίγο πιο άνετα.

airplane girl2

Δυστυχώς η σύντομη διάδραση με το πλήρωμα, η οποία συνήθως περιορίζεται σε έναν τυπικό χαιρετισμό κατά την επιβίβαση και αποβίβαση, δεν είναι αρκετή για να μάθουμε περισσότερες ζωτικές πληροφορίες για το ταξίδι μας. Γι’αυτό μια αεροσυνοδός μοιράστηκε στα social media μερικά από τα μυστικά που ξέρουν μόνο οι επαγγελματίες και μας συμβουλεύουν να τις ακολουθήσουμε. Όλες οι συμβουλές στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Συνέχισε εδώ για να δεις τις 5 χρήσιμες συμβουλές της αεροσυνοδού