MasterChef 5: Επίσκεψη στο εστιατόριο του Τζιοβάνι στη Ρόδο (photos)

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef 5: Επίσκεψη στο εστιατόριο του Τζιοβάνι στη Ρόδο (photos)

Ένα βράδυ στη Λαχανιά της Ρόδου.

O Τζιοβάνι ήταν ένας από τους πλέον αγαπημένους παίκτες του κοινού από το φετινό MasterChef 5.

Και μπορεί να μην έφτασε στον τελικό, όμως ο Ιταλός σεφ, η ήρεμη δύναμη του ριάλιτι μαγειρικής κατάφερε να γίνει ένας από τους πλέον κερδισμένους συμμετέχοντες του παιχνιδιού.

Χρήματα από το MasterChef ο Τζιοβάνι Σκαράτζι δεν έβγαλε, πήρε όμως έναν αμέτρητο χρυσό, την αγάπη του κόσμου που βρέθηκε στη Ρόδο και στο χωριό Λαχανιά και γεύτηκε τα πιάτα του.

Ο ίδιος σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις είχε εξηγήσει ήδη πως δεν περίμενε αυτή την ανταπόκριση του κόσμου στο δημιούργημά του, το Sole Gianguaro, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως το εστιατόριο παρέμεινε την περσινή σεζόν κλειστό λόγω της πανδημίας.


https://www.instagram.com/p/CS881M1IhDh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Άννα η Ροδίτισσα συνάντησε τον Τζιοβάνι

Η Άννα Αντωνιάδου είναι παιδί του Queen.gr και συγκεκριμένα υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα blogger του Teen.Queen.gr.

Η Άννα αγαπά τη Ρόδο και εγώ πια τη θεωρώ γνήσια Ροδίτισσα. Όταν λοιπόν μου ανακοίνωσε πως σκοπεύει να κατέβει στη Λαχανιά, της ζήτησα αυτό το ξεχωριστό φωτορεπορτάζ για το Queen.

Και αυτό και μου μετέφερε. Ο Τζιοβάνι είναι αυτό που έδειχναν οι κάμερες, γλυκός, θερμός και ένας υπέροχος σεφ.

«Ο Τζιοβάνι είναι απίστευτος, τόσο καλός άνθρωπος. Κάθε μέρα φτιάχνουν φρέσκια focaccia και ψωμί και τα γλυκά είναι απίστευτα. Η Λαχανιά πανέμορφη με παραδοσιακά σπιτάκια», μου είπε η Άννα που θα την βρεις στο Instagram!


https://www.instagram.com/p/CSqm2tWoIpN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα πιάτα που έστειλε η Άννα όπως τα φωτογράφησε η ίδια, με έχουν κάνει να σκέφτομαι να βγάλω εισιτήριο για Ρόδο, αν το εγκρίνει και η διευθύντρια του Queen έφυγα για Λαχανιά.