Είσαι ψύχραιμη; Τώρα μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις την ασπίδα του Captain America!

Νατάσσα Σχοινά
Είσαι ψύχραιμη; Τώρα μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις την ασπίδα του Captain America!

Οι Marvel fans ενθουσιάζονται και πολύ καλά κάνουν!

Το Endgame των Avengers ανήκει μακράν στις πιο συγκινητικές ταινίες υπερηρώων που έχει κυκλοφορήσει η Marvel. Όταν πήγα στον κινηματογράφο για να το δω -και το έκανα εις διπλούν-, έφυγα έχοντας κλάψει δυο-τρεις φορές. Πρώτα με την Black Widow, μετά με τον Tony Stark και έπειτα με τον Captain America.

Το θετικό με τον Steve Rogers είναι ότι ναι μεν έφυγε από το franchise και έκλεισε την ιστορία του, όμως, τουλάχιστον επιστρέφοντας στο παρελθόν μπόρεσε να ζήσει τη ζωή που ήθελε με την αγάπη της ζωής του, Peggy Carter.

GIF by Mashable

Τι θα γίνει με την ασπίδα του

Με την απόσυρση του Captain America, όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται ποιος θα είναι εκείνος που θα κρατήσει την ασπίδα του στο μέλλον (σ.σ. Αν και προσωπικά δε συμφωνώ καθόλου με το να κρατήσει κάποιος).

captain america shield5

Όπως όλα δείχνουν, ο Falcon θα είναι ο τυχερός… στον κινηματογραφικό τομέα. Γιατί στην πραγματικότητα, μπορείς να είσαι ακόμα κι εσύ. Τι εννοώ…

Η ασπίδα του Cap σε πλειστηριασμό

Η ασπίδα του Captain America πωλείται από την Hake Auctions, δίνοντας στον κάθε Marvel fan του πλανήτη να μπορεί να την τοποθετήσει σε περίοπτο μέρος του σπιτιού του. Η δημοπρασία θα διαρκέσει 2 και 3 Νοεμβρίου και αναμένεται να υπάρχει αρκετή προθυμία αγοράς.



Ήδη έχουν προτείνει χρηματικά ποσά έξι άνθρωποι, κάτι που έχει ανεβάσει την αξία της ασπίδας στο απίστευτο ποσό των 45.000 δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν δεν υπάρξει άλλος που να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, περιμένουμε να δούμε έναν εξωπραγματικό αριθμό για ένα και μόνο prop item. Όχι ότι τους αδικούμε, βέβαια. Δεν είναι και λίγο να σηκώσεις την ασπίδα του Cap!