The Witcher: Το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν δείχνει ήδη ότι θα είναι καλύτερη από την πρώτη

Νατάσσα Σχοινά
The Witcher: Το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν δείχνει ήδη ότι θα είναι καλύτερη από την πρώτη

Οι σκοτεινές σκηνές και οι μάχες έρχονται και ο Geralt είναι πιο έτοιμος από ποτέ.

Όσο περισσότερο ανυπομονείς για τη δεύτερη σεζόν του Witcher τόσο πιο κοντά αυτή έρχεται χωρίς καν να το συνειδητοποιείς. Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία των πρώτων επεισοδίων, το κοινό περιμένει πολλά. Ιδιαίτερα αν η γνωριμία του με το σύμπαν του Andrzej Sapkowski είχε αρχίσει πολύ πριν την επιτυχημένη σειρά του Netflix με τα βιβλία ή τα video games.

Τα πρώτα πλάνα της νέας σεζόν κυκλοφόρησαν στα τέλη του Σεπτεμβρίου όταν είδαμε τον Geralt να πηγαίνει μαζί με τη Ciri στο Kaer Morhen για να εκπαιδευτεί (σ.σ. Εκεί είναι που εκπαιδεύονται όλοι οι witchers), ενώ στο επόμενο είδαμε τον Vesemir που λειτούργησε ως πατρική φιγούρα για τον Geralt.



The Witcher: Geralt και Ciri μαζί στο Kaer Morhen – Το look του Vesemir στη νέα σεζόν

Το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε για τη δεύτερη σεζόν του Witcher, όμως, είναι γεμάτο έπος και μάχες αλλά και μία θέληση της παραγωγής να μας αποδείξει ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη από την πρώτη. Ίσως λόγω του πειραματικού σταδίου του concept σε τηλεοπτικό επίπεδο, η πρώτη σεζόν να κινήθηκε περισσότερο σε πλαίσιο γνωριμίας, αν και με τον τρόπο που παρουσίασε κάποιες πτυχές της ήταν λες και θεωρούσε αυτονόητα κάποια στοιχεία από το κοινό.

Το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν:



Σε κάθε περίπτωση, τα νέα επεισόδια δείχνουν πιο σκοτεινά από ποτέ, με αναφορές στο τέλος του κόσμου -κάτι που δεν τρομάζει και πολύ τον Geralt με τόσα που έχει ζήσει-.

Henry Cavill Witcher GIF by NETFLIX

Συνέχισε παρακάτω για φωτογραφίες από τη δεύτερη σεζόν.