5 ιδέες για να μπεις από απόψε σε Christmas mood

Τσακιρίδου Χριστίνα
5 ιδέες για να μπεις από απόψε σε Christmas mood

Πίστεψέ με υπάρχουν πολλοί λόγοι και τρόποι για να το κάνεις επιτυχώς σήμερα κιόλας.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και σε λιγότερο από 36 ημέρες θα ξυπνήσουμε την πιο υπέροχη (κατ εμέ) ημέρα του χρόνου. Από παιδί λάτρευα αυτή την περίοδο όχι επειδή τυγχάνει να συμπέφτει με την ονομαστική μου εορτή αλλά επειδή κατά το διάστημα αυτό γίνονται όλα λίγο πιο χαρούμενα, πιο φωτεινά και με έναν ανεπιτήδευτο τρόπο πιο μαγικά...

Οι πόλεις γεμίζουν φωτάκια και στολίδια, το ίδιο τα σπίτι και όλα τα καταστήματα, βάζοντάς μας για τα καλά σε εορταστικό mood. Οι δρόμοι γεμίζουν με κόσμο που βγαίνει για να ψωνίσει δώρα, να χαρεί την φωταγωγημένη πρωτεύουσα και να νιώσει τον παλμό των εορτών. Προσωπικά θεωρώ ότι τις μέρες αυτές πρέπει να τις περνάμε με τα πιο κοντινά και αγαπημένα μας πρόσωπα, με ανθρώπους που μας κάνουν χαρούμενες και ευτυχισμένες.

Σήμερα είναι Παρασκευή και αυτό από μόνο του είναι ένας λόγος για να χαρείς. Μια ακόμη εξουθενωτική-παραγωγική εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και ακόμη και αν γύρισες «πτώμα» από το γραφείο, μπορείς να περάσεις καλά στο σπίτι με φίλους και να μπεις σε #xmasmood.



5 ιδέες για να μπεις από απόψε σε Christmas mood

via GIPHY

1) Φτιάξε μια Χριστουγεννιάτικη συνταγή

xmas4

Πήγαινε στο σούπερ μάρκετ, αγόρασε τα υλικά της αγαπημένης σου συνταγής και δημιούργησε. Φτιάξε Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα ή πιάτα που θα απολαύσεις αργότερα με την παρέα ή την οικογένειά σου.

2) Κάνε το τραπέζι στους φίλους σου και στολίστε το δέντρο

xmas5

Πάρε τηλέφωνο το παρεάκι, καλεσέ τους σπίτι και καθίστε όλοι μαζί να στολίσετε το δέντρο υπό τον ρυθμό της αγαπημένης σας μουσικής. Το στόλισμα θα γίνει πιο γρήγορα και εύκολα ενώ θα μπείτε όλοι στο πνεύμα των ημερών.

3) Πήγαινε στα μαγαζιά για να ψωνίσεις δώρα

xmas1

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει σε συνδυασμό με την επερχόμενη Black Friday. Οι τιμές είναι πολύ δελεαστικές γι' αυτό μπορείς να εκμεταλλευτείς την περίοδο για να ψωνίσεις δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

4) Δες Χριστουγεννιάτικες ταινίες με τις κολλητές και παραγγείλτε το αγαπημένο σας delivery

via GIPHY

5) Βάλε τα Χριστουγεννιάτικά σου

Κι αν δεν θέλεις να κάνεις τίποτα απολύτως, σου έχω τη λύση. Φόρεσε τις αγαπημένες σου πιτζάμες, μαλακές Χριστουγεννιάτικες κάλτσες και βάλε στα ηχεία γιορτινά τραγούδια. Η cozy αίσθηση που θα νιώσεις είναι ό,τι καλύτερο μετά από μια κουραστική ημέρα.

gamos xristougenna diakosmisi

10 ιδέες διακόσμησης για να θέλεις να παντρευτείς τα Χριστούγεννα



Πηγή κεντρικής: pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα: 26 ιδέες για να γίνει ο Νοέμβρης ο πιο γιορτινός μήνας

Λαμπάκια παντού! 8 σχέδια που θα κρατήσεις και μετά τα Χριστούγεννα