Ο Sebastian Stan δε μοιάζει σε τίποτα πια με τον Bucky της Marvel - Η νέα του εικόνα ως Tommy Lee

Νατάσσα Σχοινά
Ο Sebastian Stan δε μοιάζει σε τίποτα πια με τον Bucky της Marvel - Η νέα του εικόνα ως Tommy Lee

Ο ηθοποιός αφήνει πίσω του τη Marvel και υποδύεται τον διάσημο μουσικό και πρώην σύζυγο της Pamela Anderson.

Σίγουρα θυμάσαι τον Bucky Barnes. Ήταν ο αδερφικός φίλος του Captain America aka Steve Rogers, αυτός με τον οποίο πολέμησαν ως εχθροί και ως σύμμαχοι και, τελοσπάντων εκείνος με τον οποίο έχουν φάει «ψωμί κι αλάτι». Ο Sebastian Stan που τον υποδύθηκε έγινε ο τέλειος Winter Soldier της Marvel και το κοινό τον «αγκάλιασε» κατευθείαν σε αυτό το εγχείρημα.

Ο ηθοποιός, από την άλλη, μόλις τελείωσε από τα καθήκοντα του διάσημου χαρακτήρα των κόμικς, φαίνεται πως ήθελε να κάνει μία αλλαγή. Για να μην πέσει στην παγίδα πάνω στην οποία έχουν βρεθεί πολλοί ηθοποιοί και να αποτρέψει την ταύτισή του με έναν ρόλο που έχει κλείσει -προς το παρόν-, ο Stan έχει αναλάβει τώρα αρκετά διαφορετικά πρότζεκτ που, μάλιστα, απαιτούν και την αλλαγή της εξωτερικής του κατάστασης.



Η αλλαγή του Sebastian Stan

Ο Stan έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Pam & Tommy» που θα διηγείται την πραγματική ιστορία της κυκλοφορίας του sex tape της Pamela Anderson και του Tommy Lee το 1995, τον οποίο και υποδύεται ο ηθοποιός. Η ζωή του Αμερικανού μουσικού και ιδρυτικού μέλους των Mötley Crüe και η θυελλώδης σχέση του και ο γάμος του με την Anderson θα έρθουν ξανά στην επικαιρότητα με τη βοήθεια του Stan και της Lily James. Οι πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν μία μεγάλη ερωτική σκηνή στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς αλλά και μία συνομιλία του μουσικού με το ανδρικό του μόριο.



Η σχέση της Pamela Anderson με τον Tommy Lee

Ο Tommy Lee γνωρίστηκε για πρώτη φορά με την Pamela Anderson το 1994 σε ένα κλαμπ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Έξι εβδομάδες μετά, παντρεύτηκαν σε ένα ταξίδι στο Cancún κάνοντας τατουάζ ο ένας το όνομα του άλλου στο δάχτυλο του δαχτυλιδιού. Η ηθοποιός μετακόμισε στο σπίτι του μουσικού, όμως, ένας ηλεκτρολόγος έκλεψε ένα sex tape που είχε γυρίσει το ζευγάρι και το διέρρευσε. Τον Ιούνιο του 1996, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο Brandon Thomas, και το 1997 ο δεύτερος γιος τους, Dylan Jagger. Έναν χρόνο μετά πήραν διαζύγιο, όμως, η Anderson παραδέχτηκε το 2007 ότι συχνά συνευρίσκονταν ερωτικά με τον Lee και μετά τον χωρισμό τους.



Το γεγονός ότι ο σταρ της Marvel αναλαμβάνει τώρα αυτό το πρότζεκτ δείχνει, από τη μία, τη θέλησή του να ασχοληθεί και με διαφορετικά πράγματα πέρα από τα υπερηρωικά της θυγατρικής της Disney και, από την άλλη, την πίστη της βιομηχανίας στο υποκριτικό του ταλέντο. Στον λογαριασμό του στο Instagram, ο ηθοποιός δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο από την αλλαγή του και πραγματικά δεν τον αναγνωρίζεις με αυτά τα μαλλιά, το ιδιαίτερο ξύρισμα στο μούσι και τα τατουάζ. Μάλλον πρέπει να ετοιμαζόμαστε για κάτι πολύ καλό.

https://www.instagram.com/p/Ca44d1hoZxN

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες από την αλλαγή του Sebastian Stan για τον ρόλο του Tommy Lee.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Peaky Blinders S06: Ποιες ασθένειες μπορεί να κρύβονται πίσω από τα οράματα του Tommy

The Batman: Όταν ο Bruce Wayne κρατούσε ημερολόγιο για τη σκοτεινή του εξέλιξη

Το τελικό τρέιλερ του Morbius αποθεώνει τους anti-heroes των comics