Αν έρθεις στην Ελλάδα, μπορεί να μείνεις για πάντα: Η νέα καμπάνια τουρισμού υμνεί τον έρωτα

Πατούλια Κατερίνα
Αν έρθεις στην Ελλάδα, μπορεί να μείνεις για πάντα: Η νέα καμπάνια τουρισμού υμνεί τον έρωτα

Η νέα καμπάνια του ΕΟΤ και του visitgreece, λέει την αλήθεια! Πρόσεξε αν θα έρθεις στην Ελλάδα, γιατί μπορεί να μείνεις εδώ για πάντα. 

«Όταν ταξιδεύεις στην Ελλάδα, το πρώτο πράγμα που ψάχνεις είναι συμβουλές από άλλος, με βάση τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες. Κι όταν μιλάμε για τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο πράγμα, για το οποίο συμφωνούμε όλοι… όταν είσαι στην Ελλάδα, θέλει να μείνεις εδώ για πάντα».

Κάπως έτσι ξεκινάει η καμπάνια του Υπουργείου Τουρισμού και του visitgreece για τ φετινό καλοκαίρι, ένα καλοκαίρι λίγο πιο φωτεινό με την απειλή του codi19 να έχει πια απομακρυνθεί.

Ο Οtto από την Αυστρία ήρθε και έμεινε

Πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας είναι ένας ερωτικός μετανάστης και όχι ο μοναδικός Αυστριακός που γνωρίζουμε, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα μετά από ένα burn out ξέσπασμα και έμεινε εδώ!

Ο Otto, από το Klagenfurt της Αυστρίας, καθισμένος στο τραπέζι του σπιτιού του δίπλα στη θάλασσα, ξεκινάει να περιγράφει το παράξενο εκείνο συναίσθημα που ένιωσε το 2013, όταν τα άφησε όλα και ταξίδεψε ως την Ελλάδα:

https://www.instagram.com/p/CeL7VzkI6qG

Από τη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα, κάτι περίεργο συνέβη, ξέρεις πώς είναι οι Έλληνες, πάντα θέλουν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σου. Και η θάλασσα, και ο ήλιος, πάντα όπου κι αν ταξίδευα, σε κάποια σημεία άκουγα ως και την ανάσα μου», τονίζει ο Otto προτού καλέσει τους επίδοξους τουρίστες, να προσέχουν πολύ πριν έρθουν εδώ, μιας και ο ίδιος ήρθε, ερωτεύτηκε και έμεινε για πάντα.

Ερωτικοί μετανάστες

«Σκεφτείτε πριν ταξιδεύετε. Γιατί; Είναι αυτό το συναίσθημα. Άπαξ και έρθεις στην Ελλάδα, θα θες να μείνεις για πάντα και ίσως τελικά να μείνεις», λέει ο Otto καθώς τον αγκαλιάζει η αγαπημένη του.

Το βίντεο δέχτηκαν με ενθουσιασμό τα social media, με άλλους να αναφωνούν πόσο ωραίο θα ήταν να βλέπαμε τον Otto να μιλάει και στα Ελληνικά και με άλλους να στεναχωριούνται που έκαναν το αντίθετο και έγιναν εκείνοι ερωτικοί μετανάστες σε ξένη χώρα.

Γνωρίζουμε έτσι κι αλλιώς πως εν μέσω πανδημίας, δεν ήταν λίγοι οι ιδιώτες που βρέθηκαν σε κάποιο Ελληνικό νησί και εργάστηκαν από εκεί σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας. Έχουμε φίλους που ήρθαν ακόμα και από την Αυστρία όπως ο Otto, και γνώρισαν τον έρωτα για τον άνθρωπό τους και τον τόπο αυτό και τον επιλέγουν από εκείνη την ημέρα ξανά και ξανά.