Σάρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος χθες βράδυ

Σάρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος χθες βράδυ

Καυστικός και με περισσότερη όρεξη για πολιτικό σχόλιο, ο Λάκης Λαζόπουλος σάρωσε και χθες βράδυ στο prime time της Τρίτης με ποσοστά κοντά στο 45%. Το ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ, με καλεσμένο τον Γιάννη Ζουγανέλη και την κόρη του Ελεονώρα, χάρισε κέφι, χαμόγελα αλλά και όμορφες μελωδίες. Το  Queen.gr όπως κάθε εβδομάδα ήταν εκεί και σας μεταφέρουμε το κλίμα από την χθεσινή βραδιά.

Άλλο ένα επεισόδιο απομένει και μετά ξεκούραση. Ο Λάκης Λαζόπουλος θέλει να ξεκουραστεί και, σε ένα από τα διαλείμματα της παράστασης του μας είπε: «Έχω ανάγκη να ηρεμήσω λίγο αλλά ο κόσμος αυτός αξίζει πολλά».

Πόσο ήρεμος, πόσο διαβασμένος και συγχρονισμένος με τους μουσικούς του. Συνέχεια δίπλα του ο αδερφός του Κώστας που οργανώνει την παραγωγή του Αλ Τσαντίρι αλλά και η Ανθούλα που τον εμψυχώνει και πάντα είναι το τελευταίο άτομο που θα του πει καλή επιτυχία λίγα λεπτά πριν πάει το ρολόι 21.00 και πέσουν οι τίτλοι αρχής. Περίπου 100 άτομα - χωρίς υπερβολή- έμειναν έξω από τα στούντιο του Ρέντη μιας και δεν υπήρχε θέση ούτε για δείγμα.

Δεν είναι εύκολο να βγει για τόση ώρα ένα ζωντανό πρόγραμμα με τον κόσμο να αποσπά την προσοχή σου. Τα κείμενα αλλάζουν ριζικά και αυτό μπορεί να το υποστηρίξει μόνο αυτός ο άνθρωπος. Τα μηχανάκια τηλεθέασης, αν και είχε ποδόσφαιρο απέναντι, χτύπησαν κόκκινο. Πάνω από δύο εκατομμύρια κόσμος χαλάρωσε και διασκέδασε μαζί με τον Λάκη. Αυτό που μας άρεσε πολύ χθες ήταν η παρουσία νέων αλλά και ηλικιωμένων ανθρώπων που πήγαν να χειροκροτήσουν και να πάρουν ένα αυτόγραφο. Άλλοι χάριζαν μελιτζανάκια, νερατζάκι, ρίγανη και κρασί στον παρουσιαστή Δεν γνωριζόντουσαν μεταξύ τους αλλά γινόντουσαν ένα και το διασκέδαζαν. Αυτή είναι η μαγεία και το κλίμα με την ματιά πάντα την δική μας που κάθε Τρίτη είμαστε εκεί και διακριτικά μεταφέρουμε αλήθεια και ψέματα πίσω από τις κάμερες της πιο πετυχημένης εκπομπής της τηλεόρασης