Κακά μαντάτα για τους fan του Entourage

Κακά μαντάτα για τους fan του Entourage

Δε φτάνει που η δημοφιλής σειρά μας αποχαιρετά με τον 8ο και τελευταίο κύκλο της, έπεσαν στο κενό και τα σχέδια να μεταφερθεί η ιστορία στο σινεμά.

Η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν της επιτυχημένης αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς είναι προγραμματισμένη αργότερα μέσα στο χρόνο και οι θαυμαστές της ήδη νιώθουν την απουσία των τεσσάρων νεαρών και του ανεκδιήγητου manager. Για να απαλύνει λίγο ο πόνος τους ήλπιζαν πως η ιδέα του να μεταφερθεί η ιστορία τους στην μεγάλη οθόνη δεν θα έμενε στις φημολογίες αλλά θα γινόταν πραγματικότητα. Αλλά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Ή, μάλλον, χωρίς τα studio εν προκειμένω.

Μπορεί η επιτυχία της αντίστοιχης μεταφοράς του «Sex & The City» στον κινηματογράφο να είχε λειτουργήσει ως καροτάκι για τις εταιρείες παραγωγής αλλά οι δεύτερες σκέψεις τους, οι οποίες στηρίχτηκαν στο γεγονός πως οι γυναίκες είναι πιο δυνατό αγοραστικό κοινό, τους απέτρεψαν από την ιδέα.
Και, κάπως έτσι, θα πούμε τελικά το ύστατο αντίο στο παρεάκι του Entourage που διέπρεψε εντός και εκτός οθόνης στη showbiz και θα περιμένουμε τα επόμενα βήματά των ηθοποιών που υποδύθηκαν τους ρόλους των συμπαθών νεαρών αλλά και το επόμενο βήμα του HBO από το οποίο προβαλλόταν η σειρά, με το οποίο θα την αντικαταστήσει. Και δεν απογοητευόμαστε. Το HBO διαθέτει άφθονο ταλέντο στο να μας εντυπωσιάζει με τις παραγωγές του.