Το Heartbeat είναι η σειρά που θα σου κλέψει την καρδιά από το πρώτο επεισόδιο

Το Heartbeat είναι η σειρά που θα σου κλέψει την καρδιά από το πρώτο επεισόδιο

Είδαμε σε exclusive προβολή την πρεμιέρα και σου αποκαλύπτουμε τους λόγους που θα σε κάνουν να «κολλήσεις»

O OTE TV, σε συνεργασία με την NBCUniversal, φέρνει τη σειρά Heartbeat σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα!

Στη σειρά, που είναι βασισμένη στην πραγματική ζωή και τα επιτεύγματα της Dr. Kathy Magliato, η ιστορία περιγράφει τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην καθημερινότητα της κορυφαίας χειρουργού μεταμόσχευσης καρδιάς, Dr. Alexandra Panettiere, την οποία ενσαρκώνει η Melissa George(The Good Wife, Grey's Anatomy, The Slap), τόσο στις ώρες που περνά στο νοσοκομείο σώζωντας ζωές, όσο και στην προσωπική της ζωή, καθώς εκτός από έναν πρώην σύζυγο και δύο παιδιά, η ίδια έχει ένα γοητευτικό(πολύ γοητευτικό!) σύντροφο, αλλά και έναν άνδρα που επιστρέφει ξαφνικά από το παρελθόν της κι έρχεται να ταράξει τα νερά.

Πού και πότε; Το Heartbeat κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 4HD την Πέμπτη 24 Μαρτίου με διπλό επεισόδιο και από το 3ο επεισόδιο και μετά θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ στις 22.00, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της σειράς στις ΗΠΑ!

OTE TV Heartbeat series 2 f6014

Dr. Alexandra Panettiere(Melissa George)

Ποια είναι η Dr. Alex Panettiere και γιατί πρέπει να σε ενδιαφέρει;

Η "Alex" έχει τσαμπουκά, δεν την ενδιαφέρουν καθόλου τα πρωτόκολλα και φτάνει μέχρι τα άκρα για να σώσει τους ασθενείς της, εφαρμόζοντας πολλές φορές πρωτοποριακές και ανορθόδοξες ιατρικές μεθόδους στο χειρουργικό τραπέζι. Η ιστορία όμως δε σταματά εκεί. Όσο ενδιαφέρον έχουν οι περίπλοκες επεμβάσεις που πραγματοποιεί φορώντας τη χειρουργική της μάσκα, άλλο τόσο έχουν οι ακόμη πιο περίπλοκες καταστάσεις στα αισθηματικά της. Ο σέξι Dr. Pierce Harrison(Dave Annable), το official boyfriend, δηλαδή, της Alex έχει όλα αυτά που μπορεί να ζητήσει μια γυναίκα: Είναι όμορφος, ευγενικός, έχει χιούμορ και κατανόηση, χωρίς καν να χρειαστεί να του ζητηθεί.
Από την άλλη, ο Dr. Jessie Shane(Don Hany), είναι ο μέντοράς της από τα παλιά που επιστρέφει σαν τυφώνας στη ζωή της, έχει όλα τα λάθος σημάδια, αλλά και αυτό το "κάτι" που την κρατά ακόμη συνδεδεμένη μαζί του.

OTE TV Heartbeat series Dave Annable 9cf3f

Dr. Pierce Harrison(Dave Annable)

Και όλα αυτά, μαζί με μια εγχείριση στον "αέρα" και μια μεταμόσχευση καρδιάς, στο πρώτο μόλις επεισόδιο!

Σε πείσαμε;