Γνωρίστε την κυρία Sarah Palin, ξανά

Γνωρίστε την κυρία  Sarah Palin, ξανά

Σας θυμίζει κάποια η γελαστή μεγαλοκοπέλα της φωτογραφίας; Την πρώην Κυβερνήτρια της Αλάσκας, Sarah Palin, ίσως; Για κοιτάξτε λίγο καλύτερα.

Το χαρακτηριστικό χτένισμα, τα δασκαλίστικα γυαλιά και το αυστηρό αλλά κατακόκκινο ταγιέρ είναι εκεί, καθώς επίσης και αυτό το αφελές, υπερενθουσιώδες χαρωπό ύφος, όλα τους βασικά χαρακτηριστικά της γνωστής πολιτικού Sarah Palin, γύρω από το όνομα της οποίας είχε γίνει μεγάλος ντόρος πριν λίγα χρόνια, σχετικά με τις τεχνικές και τις φιλοδοξίες της, με αποτέλεσμα να γίνει ένα από τα πιο μισητά άτομα στην Αμερική, αν όχι στον κόσμο, εκείνη τη περίοδο.

Αν παρατηρήσετε όμως τη φωτογραφία λίγο καλύτερα, θα διακρίνετε μια ποιότητα και μια ανώτερη κλάση και λάμψη στη γυναίκα που κρύβεται κάτω από τη συντηρητική εμφάνιση. Και αυτό γιατί η εν λόγω κυρία δεν είναι άλλη από την Julianne Moore, μιας και αυτή η φωτογραφία είναι η πρώτη επίσημη που κυκλοφόρησε χτες και δείχνει την απίστευτη μεταμόρφωση της ηθοποιού για τις ανάγκες της νέας σειράς του καναλιού HBO, με τίτλο «Game Change», στην οποία η Moore θα υποδύεται την αμφιλεγόμενη πολιτικό.

Συμπρωταγωνιστής της Moore στη σειρά θα είναι ο Ed Harris ως John McCain, ενώ το σενάριο θα ακολουθεί την πολιτική καμπάνια του 2008 του βουλευτή από την Αριζόνα, από τη στιγμή που επέλεξε την Palin ως σύμμαχό του στην κούρσα για τη νίκη, μέχρι την ήττα τους στις τελικές εκλογές.

Η σειρά θα ξεκινήσει τη διαδικασία της παραγωγής την ερχόμενη Τετάρτη, με σκηνοθέτη τον Jay Roach και παραγωγό τον Tom Hanks.