Τι έμαθε ο κόσμος από το "Πείραμα της Αργεντινής";

Τι έμαθε ο κόσμος από το "Πείραμα της Αργεντινής";

Η Αργεντινή βίωσε τις συνέπειες του IMF, ΔΝΤ ή όπως αλλιώς θέλει κανείς να το αποκαλέσει ανάλογα με τη γλώσσα που μιλάει. Αλλά, όπως όλα δείχνουν, κανείς δεν έμαθε το μάθημά του.

Το πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ του Δημήτρη Αυγερόπουλου για την οικονομική κρίση στην Αργεντινή προβλήθηκε ήδη με μεγάλη επιτυχία ενώ μπορείτε να το παρακολουθήσετε online ανά πάσα στιγμή στη διεύθυνση www.exandasdocumentaries.com/series/argentina/.

Την Κυριακή 22 Μαΐου στις 8.30 μ.μ., όμως, στο Floral θα έχετε την ευκαιρία όχι απλώς να δείτε τα όσα αποτύπωσε ο φακός του Εξάντα αλλά και να ακούσετε και να συνομιλήσετε με ομιλητές πολύ ενδιαφέροντες και γνώστες περί του θέματος της οικονομικής κρίσης.

Συγκεκριμένα, μετά την προσβολή θα μιλήσουν οι: Γιώργος Αυγερόπουλος(δημοσιογράφος και δημιουργός του ντοκιμαντέρ), Μαρτίν Λαφόργκε (Πρόξενος στην Πρεσβεία της Αργεντινής στην Ελλάδα), Γιώργος Κασιμάτης(Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου), Γιάννης Δραγασάκης (Οικονομολόγος) και ο Ρουμπέν Ραβέρα, ο ιδρυτής του Τρουέκε στην Αργεντινή μέσω Skype.

Κυριακή 22 Μαΐου

Floral
Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια
Τηλ: 210 3800070