House χωρίς Lisa Cuddy γίνεται;

House χωρίς Lisa Cuddy γίνεται;

Και να μη γίνεται θα αναγκαστεί να το συνηθίσει, μιας και η Lisa Edelstein αποφάσισε να εγκαταλείψει την διάσημη τηλεοπτική σειρά.

Μετά από επτά επιτυχημένες σεζόν και ενώ η όγδοη είναι στα σκαριά, η Lisa Edelstein αποφάσισε να αφήσει πίσω την «Dr. Lisa Cuddy», διευθύντρια του νοσοκομείου που εργάζεται ο House και αιώνιος έρωτάς του, στην, εμμονικά, αγαπημένη σειρά «House MD» (ή «Ιατρικές Υποθέσεις», όπως είναι γνωστή στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του Star Channel).

H 44χρονη ηθοποιός δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της με τη σειρά, δηλώνοντας τα εξής: «Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να προχωρήσω μπροστά με ανάμεικτα συναισθήματα, αφενός απογοήτευσης που αφήνω πίσω έναν χαρακτήρα που αγάπησα να παίζω για επτά χρόνια, αφετέρου όμως ενθουσιασμού για τις νέες ευκαιρίες πάνω στην ηθοποιία αλλά και την παραγωγή, που ανοίγονται μπροστά μου».

Μέχρι στιγμής, τα συμβόλαιά τους για την όγδοη σεζόν του «House MD» έχουν ανανεώσει οι Robert Sean Leonard, Omar Epps, Olivia Wilde και Peter Jacobson, καθώς φυσικά και ο Hugh Laurie, ενώ αναμένεται ακόμα η επιβεβαίωση για τη συμμετοχή του Jesse Spencer, μιας και ο ηθοποιός δεν έχει υπογράψει ακόμα.

Ο όγδοος κύκλος της σειράς, ωστόσο, ίσως να είναι και ο τελευταίος της, δεδομένου του ότι ο Hugh Laurie, που υποδύεται τον αντισυμβατικό, κυνικό αλλά ακαταμάχητο House, δήλωσε πρόσφατα πως σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από τη σειρά μετά το τέλος της εν λόγω σεζόν, για να αφοσιωθεί στη μουσική αλλά και στην αναζήτηση νέων ρόλων.