Ο ΑΝΤ1 προσέγγισε τον Νίκο Χατζηνικολάου. Γιατί διστάζει ο παρουσιαστής;

Ο ΑΝΤ1 προσέγγισε τον Νίκο Χατζηνικολάου. Γιατί διστάζει ο παρουσιαστής;

Φλερτ με τον ΑΝΤ1 έχει ο Νίκος Χατζηνικολάου αλλά δεν έχει προχωρήσει σε καμία προφορική συμφωνία. Αν μέχρι τις 15 Ιουνίου δεν  έχουν υπάρξει εξελίξεις με το κανάλι που εργάζεται, θα μπει σε κανονικές συζητήσεις για το επαγγελματικό του μέλλον.

Δύο διαφορετικές επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1 είχε το τελευταίο διάστημα ο Ν. Χατζηνικολάου. Οι συναντήσεις έγιναν σε εξαιρετικό κοινωνικό κλίμα ενώ δεν έλειψε και μια πρώτη βολιδοσκόπηση για ενδεχόμενο συνεργασίας, μετά τις εξελίξεις στο Alter. Ακούστηκε ότι του ζητήθηκε να είναι σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων με την Μαρία Χούκλη και να παρουσιάζει μια εβδομαδιαία εκπομπή. Αν και αυτό ακούγεται λίγο μειονεκτικό για τον κορυφαίο παρουσιαστή της ενημέρωσης, είναι νωρίς ακόμη να αναλύουμε στοιχεία που βγαίνουν στην επικαιρότητα από κύκλους και των δύο πλευρών.

Οι πρώτες σκέψεις από πλευράς ΑΝΤ1 αφορούν στο ενδεχόμενο παρουσίασης εκπομπής και εμφάνισης στο κεντρικό δελτίο σε μεγάλα πολιτικά γεγονότα όπως προαναφέραμε και στην σκέψη πάντα και υπάρχει και η θέση του διεθυντή ειδήσεων που ίσως δει με καλό μάτι ο κύριος Χατζηνικολάου.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν σύντομα, αφού ο Ν. Χατζηνικολάου θέλει να ξεκαθαρίσει πλήρως το τι θα συμβεί τελικά στο Alter, καθώς έχει δηλώσει και μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον REAL FM πως έχει προτεραιότητα το μέλλον του καναλιού του Μπουρναζίου και οι οικογένειες των 700 εργαζομένων εκεί.