Ο McDreamy κρεμά τη ρόμπα του

Ο McDreamy κρεμά τη ρόμπα του

Ο Patrick Dempsey αποφάσισε να αποχωρήσει από το «Grey's Anatomy» –τουλάχιστον στην πρώτη από τις δύο επίσημες δηλώσεις του.

Η ερχόμενη 8η σεζόν της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Grey's Anatomy» φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία για τον dr. Derek Shepherd ή McDreamy ή Patrick Dempsey, μιας και ο δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να σταματήσει να ασχολείται με εγχειρήσεις, επείγοντα, μεταμοσχεύσεις και ερωτικά τρίγωνα μέσα σε νοσοκομεία.

Στο τελευταίο τεύχος του ιταλικού Vanity Fair, ο Dempsey δηλώνει πως θα σταματήσει από τη σειρά, λέγοντας «Θα είναι η τελευταία μου σεζόν. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στους υπόλοιπους χαρακτήρες, αλλά για εμένα έχει τελειώσει».

Ωστόσο, λίγο μετά από αυτή του τη δήλωση, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ηθοποιού έστειλε μια επιστολή στο Entertainment Weekly η οποία δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη όσο η αρχική δήλωση του Dempsey.

«Αναφερόταν στο γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν και δεν έχουμε ιδέα για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον», ανέφερε η επιστολή. Είτε πρόκειται για ένα προσεγμένο «παζάρι» μεταξύ του ηθοποιού και της παραγωγής της σειράς, είτε το κανάλι πίεσε τον Dempsey να ξανασκεφτεί την αρχική απόφασή του, είτε απλώς έτσι έχουν τα πράγματα, το μόνο σίγουρο είναι πως οι φαν του «Grey's Anatomy» θα έχουν να περιμένουν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά.