O νικητής του talent show, «Βρετανία έχεις ταλέντο»

O νικητής του talent show, «Βρετανία έχεις ταλέντο»

Τα στοιχήματα έκαναν λάθος και τελικά το 12χρονο φαβορί βγήκε δεύτερο, πίσω από το Σκοτσέζο νικητή, Jai McDowall.

Ναι, βλέπαμε φανατικά την πέμπτη σεζόν του «Britain's got talent» γιατί «πρωταγωνιστούσε» ο 12χρονος υπερταλαντούχος τραγουδιστής Ronan Parke που ήταν το πιο γλυκό παιδί-τραγουδιστής που έχει περάσει ποτέ από talent show. Τι και αν τραγούδησε το «Because of you» της Kelly Clarkson και προκάλεσε ρίγη στο τηλεοπτικό κοινό της Βρετανίας, εν τέλει το παιδί - θαύμα, το οποίο θα γίνει ο νέος Justin Bieber (χωρίς το εκνευριστικό παρουσιαστικό), τερμάτισε δεύτερο πίσω από τον Jai McDowall.

O 24χρονος εργάτης από τη Σκώτια με τη δυναμική φωνή και την επιβλητική παρουσία συγκίνησε με την ένταση και τη λιτότητα της ερμηνείας του με αποτέλεσμα το κοινό να τον αναδείξει νικητή του talent show. Το έπαθλο ήταν 100.000 λίρες και μία θέση στο Royal Variery Show, παράσταση που παρακολουθεί και η ίδια η βασίλισσα.

Ο Jai, που είχε απορριφθεί παλαιότερα από το X Factor, δεν μπορούσε να πιστέψει πως κέρδισε το show, δεδομένου ότι όλοι (μέχρι και οι κριτές) πόνταραν στη νίκη του μικρού Ronan, αλλά είναι έτοιμος για να χτίσει το δικό του αστέρι στη βρετανική μουσική βιομηχανία.