Σήμερα ο διαγωνισμός Playmate. Τι θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας;

Σήμερα ο διαγωνισμός Playmate. Τι θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας;

Σήμερα ο διαγωνισμός Playmate. Στο κόκκινο η αγωνία για τις φιναλίστ.

Εντατικές ήταν οι πρόβες που έκαναν οι 12 υποψήφιες Playmate όλο αυτό το διάστημα για να είναι σήμερα το βράδυ έτοιμες για να διεκδικήσουν τον τίτλο. Η παρουσιάστρια του διαγωνισμού Κατερίνα Στικούδη και ο Θάνος Πετρέλης που θα ερμηνεύσει το νέο του κομμάτι που σκίζει σε όλα τα ραδιόφωνα έκαναν επί δύο μέρες πρόβες και απέβαλλαν το αρχικό άγχος που υπήρχε!

Όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο διαγωνισμό, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Star, σήμερα στις 21:00. Το κόκκινο χαλί θα έχει στρωθεί και θα υποδεχτεί πολλά πρόσωπα από την showbiz. Ελεονώρα Μελέτη, Χριστίνα Λαμπίρη, Φώτης Σεργουλόπουλος με Μαρία Μπακοδήμου, Τατιάνα Στεφανίδου από το Star αλλά και πρόσωπα από τον χώρο της μόδας και του τραγουδιού. Θα παρακολουθήσουμε έναν σέξι χορό από την Κατερίνα Στικούδη και θα δούμε και από τις 12 φιναλίστ, που θα ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του Κάρολι Βάμος πολλές εκπλήξεις. Καμία από τις κοπέλες δεν είναι αγχωμένη προς το παρόν και αν και έχει ακουστεί ότι φαβορί είναι η Βάσω Βιλέγκας και η Έλενα Τσίκλου δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι μέχρι να κάνουν την εμφάνισή τους με μαγιό και βραδινή τουαλέτα.

Όσο για τον Θάνο Πετρέλη; Δεν απέκλεισε μιλώντας χθες στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη το ενδεχόμενο να χορέψει και εκείνος, ενώ αφιέρωσε χαριτολογώντας στα 12 κορίτσια το «χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω»!