Η Michelle Obama ως guest σε δημοφιλή σειρά

Η Michelle Obama ως guest σε δημοφιλή σειρά

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής θα κάνει ένα πέρασμα από την πιο δημοφιλή σειρά του παιδικού καναλιού Nickelodeon.

H Michelle Obama έχει αποδείξει πολλές φορές στην μέχρι τώρα «θητεία» της ως γυναίκα του Προέδρου της Αμερικής, πως είναι αυτό που λέμε «κουλ» άνθρωπος. Μία με τις οικονομικές επιλογές ρούχων που κάνει, μία με τη συνεργασία της με την ποπ σταρ Beyonce για την δημιουργία ενός ξεχωριστού μαθήματος γυμναστικής για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας στην Αμερική, δείχνει πως είναι ένα άτομο που δεν περιορίζεται από τους κλισέ τύπους και τα υποτιθέμενα όρια που πρέπει να έχει η Πρώτη Κυρία.

Δεν μας φαίνεται και τόσο περίεργο, λοιπόν, το ότι η κυρία Obama πρόκειται να εμφανιστεί ως guest star σε μια από τις δημοφιλέστερες σειρές του διάσημου τηλεοπτικού δικτύου Nickelodeon, το «iCarly».

Το σενάριο του συγκεκριμένου επεισοδίου θα έχει ως εξής: Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Carly Shay (την οποία παίζει η Miranda Cosgrove), είναι η κόρη ενός συνταγματάρχη ο οποίος υπηρετεί στο στρατό, μακριά από τη πατρίδα. Τη μέρα των γενεθλίων του πατέρα της, οι δυο καλύτεροί της φίλοι, κάνουν μια μικρή παρανομία για να στήσουν ένα ειδικό chat στο διαδίκτυο, ώστε η Carly να μπορέσει να μιλήσει με τον πατέρα της. Η Πρώτη Κυρία όμως ανακαλύπτει το παράνομο κόλπο και επισκέπτεται τα παιδιά, προκειμένου να κάνει μια κουβέντα μαζί τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στόχος της Obama, η οποία και προσέγγισε πρώτη το κανάλι, είναι να προωθήσει το «Joining Forces», μια πρωτοβουλία που στοχεύει στο να κάνει τους ανθρώπους να καταλάβουν βαθιά και να υποστηρίξουν τις στρατιωτικές οικογένειες. Ο πρόεδρος του καναλιού δήλωσε πως δεν ανησυχεί για το αν θα θεωρηθεί πως το κανάλι υποστηρίζει έτσι κάποια πολιτική σκοπιμότητα. «Είναι μια καλοπροαίρετη πρωτοβουλία με εύθυμο χαρακτήρα», δήλωσε ο πρόεδρος του καναλιού Cyma Zarghami, «και ασχέτως με τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, όλοι μας νοιαζόμαστε για αυτές τις οικογένειες, οπότε αισθάνομαι πως είναι σωστή κίνηση».

Το εν λόγω επεισόδιο έχει προγραμματιστεί για προβολή γύρω στον Ιανουάριο.