Μαζί στην τηλεόραση Ηλίας Ψινάκης - Τρύφωνας Σαμαράς

Μαζί στην τηλεόραση Ηλίας  Ψινάκης - Τρύφωνας Σαμαράς

Ψινάκης –Σαμαράς μαζί σε εκπομπή του χρόνου στον ΑΝΤ1.

Με αγωνία αναμένεται η τηλεοπτική συνύπαρξη του Ηλία Ψινάκη και του Τρύφωνα Σαμαρά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Και οι δύο απάντησαν θετικά στην πρόταση του ANT1 για την παρουσίαση του real life προγράμματος «Queer eye for a straight guy».

Πρόκειται για ένα τολμηρό πρόγραμμα που παρουσιάστηκε το 2004 στην Αμερική όπου ένας στιλίστας, ένας διακοσμητής εσωτερικών χώρων, ένας κομμωτής και ένας μπον βιβέρ αναλαμβάνουν να αλλάξουν τη ζωή ενός άνδρα που θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του, αλλάζοντάς του το στιλ και τον εργένικο τρόπο ζωής του. Αυτό δε θα θυμίζει σε καμία περίπτωση το «μην το πεις στην νύφη» και θα μεταδοθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον Οκτώβριο.

Το «Queer Eye» σημείωσε τεράστια επιτυχία αν και στην Ελλάδα ο τίτλος θα αλλάξει για να μην προκαλέσει. Αξίζει να αναφερθεί πως ο σταθμός είχε τα δικαιώματα του concept εδώ και έξι χρόνια, αλλά δεν είχε προχωρήσει στην υλοποίησή του μιας και δεν είχε βρεθεί κατάλληλος παρουσιαστής. Μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και όλα δείχνουν να εξαργυρώνει την επιτυχία από το Dancing with the stars.