Στον ΑΝΤ1 η Ευγενία Μανωλίδου με παιχνίδι έκπληξη την επόμενη σεζόν

Στον ΑΝΤ1 η Ευγενία Μανωλίδου με παιχνίδι έκπληξη την επόμενη σεζόν

Στα πλάνα του ΑΝΤ1 και την επόμενη σεζόν η Ευγενία Μανωλίδου.

Μετά την αποτυχία της εκπομπής της πολλοί πίστευαν πως η παρουσιάστρια δεν θα δεχθεί σύντομα κάποια πρόταση και θα μπει για λίγο στο περιθώριο του προγραμματισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να την χρησιμοποιήσει στο καινούργιο talent show που θέλει να βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν και θα έχει τον τίτλο «Dancing on ice». Πρόκειται για ένα σόου εντυπωσιακό που σε πολλές ευρωπαικές χώρες κάνει μεγάλη επιτυχία.

Σε συσκέψεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον ΑΝΤ1 για το talent show, όταν αναφέρθηκαν στο ποιος θα μπορούσε να αναλάβει την παρουσίασή του το όνομα που έπεσε πρώτο στο τραπέζι και που όλοι συμφώνησαν είναι της Ευγενίας Μανωλίδου. Ο Θοδωρής Κυριακού και ο Γιάννης Λάτσιος πιστεύουν στην Ευγενία και στο ταλέντο της και σε καμία περίπτωση δεν της χρεώνουν την φετινή αποτυχία. Η παρουσιάστρια διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι και μάλιστα, όπως διέρρευσε στη συγκεκριμένη σύσκεψη, είναι η πλέον ειδική για την παρουσίαση καθώς όταν ήταν μικρή έκανε καλλιτεχνικό πατινάζ.

Το «Dancing on ice» θα βγει στον αέρα στην σεζόν 2011- 2012 και στην παρουσίασή του όπως όλα δείχνουν θα είναι η σύζυγος του Άδωνη Γεωργιάδη.