Θες να πάρεις μέρος στο Squid Game; Το Netflix ετοιμάζει ριάλιτι με έπαθλο 4,3 εκ. ευρώ

Νατάσσα Σχοινά
Θες να πάρεις μέρος στο Squid Game; Το Netflix ετοιμάζει ριάλιτι με έπαθλο 4,3 εκ. ευρώ

Αν σκέφτηκες ποτέ την ώρα που έβλεπες τη σειρά ότι θα ήθελες να πάρεις μέρος, τώρα είναι η ευκαιρία σου να γίνεις ένας από τους 456 παίκτες.

Το 2021 έγινε χαμός με το Squid Game. Το Red Light – Green Light και κάθε creepy παιχνίδι που αποφάσισε να προσθέσει στην ιστορία ο Hwang Dong-hyuk καθήλωσαν τους θεατές και έδωσαν στο Netflix περί τις 1,6 εκατομμύρια ώρες θέασης μέσα στις πρώτες 28 ημέρες.

Η πλατφόρμα, βλέποντας την επιτυχία της σειράς, πήρε την πολύ έξυπνη εμπορικά απόφαση να μετατρέψει τη σειρά σε πραγματικό διαγωνισμό, στο οποίο μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε επιθυμεί.

456 παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μία σειρά παιχνιδιών για ένα εξωφρενικό τελικό έπαθλο που αγγίζει τα 4,56 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 4,34 εκ. ευρώ. Φυσικά, όσοι χάνουν δεν εκτελούνται από τους φρουρούς, παρά δε διεκδικούν το τελικό έπαθλο.

«Το Squid Game κυριάρχησε στον κόσμο με τη συγκλονιστική ιστορία και τις εικονικές εικόνες. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή του (του σκηνοθέτη) στη μετατροπή του φανταστικού του κόσμου σε πραγματικότητα μέσα σε αυτόν τον τεράστιο διαγωνισμό και το κοινωνικό πείραμα. Οι φανς της σειράς να ετοιμάζονται για ένα συναρπαστικό και απρόβλεπτο ταξίδι, την ώρα που 456 συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο πλέουν στον μεγαλύτερο διαγωνισμό σειράς που έχει γίνει ποτέ, γεμάτος ένταση και ανατροπές, με το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στο τέλος», είπε ο Brandon Riegg, αντιπρόεδρος των ντοκιμαντέρ και μη σεναριακών σειρών.

Το Squid Game επιστρέφει για δεύτερη σεζόν! 7 απορίες που περιμένουμε να λυθούν

Η αίτηση για να γίνεις ένας από τους 456 του «Squid Game: The Challenge»

Το casting για το «Squid Game: The Challenge» -όπως λέγεται- δέχεται τώρα αιτήσεις από ανθρώπους από όλον τον κόσμο. Η προϋπόθεση είναι να μιλάνε Αγγλικά -για πρακτικούς λόγους συνεννόησης-.

Εμείς πατήσαμε την αίτηση για το Global Casting και οι απαιτήσεις που ζητούν οι ιθύνοντες είναι:

-Να είσαι τουλάχιστον 21 ετών την περίοδο που θα παίζεις τα παιχνίδια.

-Να είσαι διαθέσιμος να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα για 4 εβδομάδες, με την ημερομηνία να προβλέπεται να είναι στις αρχές του 2023.

-Να έχεις ένα διαβατήριο σε ισχύ για όλη την περίοδο των γυρισμάτων σε περίπτωση που επιλεγείς και να μπορείς να ταξιδέψεις στις τοποθεσίες που θα σου υποδείξουν.

-Να μην είσαι ή ήσουν υπάλληλος οποιασδήποτε εταιρεία του All3 Media Group και / ή του Netflix, ούτε και να είσαι άμεσος συγγενής ενός υπαλλήλου τους.

Αφού επιβεβαιώσεις τα παραπάνω και συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, θα χρειαστεί να στείλεις κάποιες φωτογραφίες σου αλλά και ένα βίντεο στο οποίο να λες μερικά πράγματα για τον εαυτό σου, τον λόγο που θες να πάρεις μέρος στο παιχνίδι, ποια είναι η στρατηγική σου και τι θα κάνεις τα χρήματα σε περίπτωση που νικήσεις.

Korean Drama Yes GIF by The Swoon

Σε περίπτωση που τελικά αποφασίσεις να διεκδικήσεις μία θέση στο πραγματικό Squid Game, να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία!