Το Netflix φέρνει παιχνίδια! 5 σειρές που θα παίζαμε όλη μέρα στο κινητό (εκτός από το Squid Game)

Νατάσσα Σχοινά
Το Netflix φέρνει παιχνίδια! 5 σειρές που θα παίζαμε όλη μέρα στο κινητό (εκτός από το Squid Game)

Η πλατφόρμα προσφέρει τώρα παιχνίδια στο κινητό για να ασχολείσαι όλη την ημέρα.

Το Netflix έχει γίνει πια μία καθιερωμένη ασχολία μέσα στη μέρα. Οι περισσότεροι από εμάς αφιερώνουμε αρκετές ώρες της εβδομάδας στην πλατφόρμα streaming. Συντονιζόμαστε για τα επεισόδια των αγαπημένων μας σειρών. Βρίσκουμε ταινίες για να δούμε με την παρέα. Και γενικά είμαστε «εκεί».

Όπως κάθε επιχείρηση, έτσι τώρα και το Netflix ψάχνει να διευρύνει τους ορίζοντές του. Τα τελευταία νέα το θέλουν να ανοίγει νέα πόρτα προς την πλευρά του gaming.6 παιχνίδια που θα είχε το Squid Game αν γυριζόταν στην Ελλάδα

Τα games του Netflix

Η πλατφόρμα κυκλοφορεί τα πρώτα της παιχνίδια σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής του Netflix για συσκευές Android. Το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι απλώς τα έχει μία συνδρομή στην πλατφόρμα και θα μπορεί να παίξει τα παιχνίδια που επιθυμεί στο κινητό, χωρίς εκνευριστικές διαφημίσεις ή επιπλέον κόστος να εμφανίζονται κάθε τρεις και λίγο διακόπτοντας το παιχνίδι.

Τα παιχνίδια διατίθενται σε πολλές γλώσσες, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν παράλληλα στον ίδιο λογαριασμό από διαφορετικές συσκευές.

Μέχρι στιγμής, έχουν κυκλοφορήσει πέντε παιχνίδια:

Strange Things: 1984

Stranger Things 3: Το Παιχνίδι

Card Blast

Teeter (Up)

Shooting Hoops

Ποια άλλα παιχνίδια θα θέλαμε να δούμε; Δεδομένης της διάθεσης σε σειρές, μας έρχονται πολλές επιλογές.

Συνέχισε παρακάτω για να τα δεις...