Stranger Things: Ο Vecna τρόμαξε τη Millie Bobby Brown όπως κι όλους εμάς

Νατάσσα Σχοινά
Stranger Things: Ο Vecna τρόμαξε τη Millie Bobby Brown όπως κι όλους εμάς

Η παραγωγή έκανε εξαιρετική δουλειά στο φρικιαστικό του παρουσιαστικό.

Η 4η σεζόν του Stranger Things τελείωσε κι επίσημα, ενώ η 5η βρίσκεται στον δρόμο. Το δεύτερο μέρος της 4ης, ωστόσο, σόκαρε πολλούς με όσα συνέβησαν και κυρίως με τη διαφορά από την αρχή μέχρι σήμερα σε επίπεδο εξέλιξης και βάθους ιστορίας και χαρακτήρων.

Σε αυτήν τη σεζόν, βέβαια, ο μεγάλος σταρ της ήταν ο Vecna και τι προηγήθηκε για να γίνει αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας. Γιατί, όπως πολλοί υποψιάζονταν, δεν ήταν πάντα έτσι (σ.σ. Ας μην πούμε περισσότερα σε περίπτωση που κάποιος ακόμη δεν έχει δει τα επεισόδια).

Ο Vecna δεν τρομοκράτησε μόνο το κοινό αλλά και τους ηθοποιούς

O Jamie Campbell Bower που υποδύεται τον Vecna μίλησε στο Variety και, πέρα από τον ρόλο του καθεαυτό, αποκάλυψε και τις αντιδράσεις των υπόλοιπων μελών του cast στην εμφάνιση του χαρακτήρα του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Millie Bobby Brown, η οποία, μόλις είδε τον Vecna να την πλησιάζει, όχι απλά τρόμαξε, αλλά έβαλε τα κλάματα.

«Τη φέρανε σε μία θέση που ήταν δεμένη. Περπάτησα προς εκείνη (ως Vecna) και έβαλε τα κλάματα. Δε με κοιτούσε και ήταν εμφανώς αηδιασμένη από όλο αυτό. Αφότου έκλαψε και της έδειξα ότι ήμουν εγώ, ένα από τα πράγματα που είπε ήταν ‘Ήξερα ότι ήσουν εσύ όταν μπόρεσα να μυρίσω τα τσιγάρα σου’. Γιατί είμαι καπνιστής», είπε ο Bower.

Η 5η σεζόν του Stranger Things

Ο Matt και ο Ross Duffer ήθελαν η σειρά να είναι σωστά δομημένη και κανένας φαν να μη γυρίσει να τους πει «Γιατί χάλασε;», όπως συνέβη με άλλες σειρές -βλέπε Game of Thrones-. Η 5η σεζόν, λοιπόν, θα είναι και η τελευταία φιλοδοξώντας να ολοκληρωθεί σωστά των παιδιών στο Hawkins. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι κανένα άλλο spin-off δε θα λάβει χώρα μέσα στα επόμενα χρόνια.

«Υπάρχουν ακόμη τόσες συναρπαστικές ιστορίες να πούμε στον κόσμο του Stranger Things. Νέα μυστήρια, νέες περιπέτειες, νέες απρόσμενες ιστορίες», είπαν τα αδέρφια Duffer και πυροδότησαν το σενάριο των spin-off.

Stranger Things Dustin GIF by NETFLIX