Το Φιλαράκι σε νέα «Επεισόδια»

Το Φιλαράκι σε νέα «Επεισόδια»

Ο Matt LeBlanc υποδύεται τον...Matt LeBlanc στη νέα σειρά «Episodes».

Προφανώς ο Matt έχει χιούμορ. Αλλιώς δε θα δεχόταν να υποδυθεί τον εαυτό του. Και, μάλιστα, τον αποτυχημένο εαυτό του, στη νέα σειρά του αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου Showtime.

Δύο Βρετανοί σεναριογράφοι δέχονται πρόταση από αμερικάνικο κανάλι να μεταφέρουν την σούπερ επιτυχημένη σειρά τους πέρα από τον Ατλαντικό. Η ιδέα τους ιντριγκάρει, πακετάρουν τα πραγματάκια τους και προσγειώνονται στον πλανήτη L.A. για να βρεθούν αντιμέτωποι με την παράνοια των κατοίκων του.

Ο Matt LeBlanc είναι... ο Matt LeBlanc. Ο Αμερικάνος ηθοποιός έγινε διάσημος ανά την υφήλιο πρωταγωνιστώντας στη σειρά «Φιλαράκια» και εκτός από διασημότητα κέρδισε και μερικά εκατομμύρια δολάρια. Ευτυχώς γιατί η καριέρα του δεν γνώρισε ΚΑΜΙΑ απολύτως επιτυχία από τότε που τελείωσε η δημοφιλής σειρά, παρά τις προσπάθειές του.

Τώρα ο Matt θέλει να επανέλθει στο προσκήνιο (και στην πραγματική και στην τηλεοπτική ζωή του) και η σειρά των δύο Βρετανών είναι η ελπίδα του. Μόνο που ο ρόλος του περασμένης ηλικίας διευθυντή σχολείου αρρένων δεν είναι και ο πιο ταιριαστός που θα μπορούσε να υποδυθεί ...

Η συνέχεια, με πολλά ευτράπελα, επί της οθόνης.