Squid Game: Έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή της δεύτερης σεζόν

Νατάσσα Σχοινά
Squid Game: Έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή της δεύτερης σεζόν

Ο δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk, δίνει μία γεύση από αυτά που έρχονται.

Το Squid Game ήταν ένα από τα φαινόμενα του 2021. Ο δημιουργός του, Hwang Dong-hyuk καθήλωσε τους θεατές και συγκέντρωσε στο Netflix περί τις 1,6 εκατομμύρια ώρες θέασης μέσα στις πρώτες 28 ημέρες.

Το πράσινο φως δεν άργησε να έρθει για τη δεύτερη σεζόν και τον περασμένο Ιούνιο, οι φανς σιγουρεύτηκαν ότι η σειρά που έλαβε 14 υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy θα έχει να προσφέρει κι άλλα επεισόδια που θα παρουσιάζουν περισσότερες πλευρές της ιστορίας.

Ο Hwang Dong-hyuk μίλησε για τη 2η σεζόν του Squid Game

Ο Hwang Dong-hyuk μίλησε πρόσφατα στους Los Angeles Times και αποκάλυψε μερικές πληροφορίες για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game. Σύμφωνα με αυτές, ο Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) θα έχει να αντιμετωπίσει μία νέα αποστολή αλλά στην πορεία αυτής αναδεικνύεται το μήνυμα ότι όλοι έχουμε καλοσύνη μέσα μας.

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία της δεύτερης σεζόν. Ο Gi-Hun να αρχίζει από εκεί που τον αφήσαμε στο τέλος της πρώτης σεζόν. Οπότε, το γεγονός ότι δεν μπορώ να μεταφέρω σε τέτοιο επίπεδο την εξέλιξη ενός χαρακτήρα είναι μεγάλη πρόκληση. Χωρίς να κάνω σπόιλερ, υπάρχει αυτή η ατάκα που λέει ο Gi-hun στο τελευταίο επεισόδιο: ‘Δεν είμαι ένα άλογο και είμαι περίεργος να μάθω ποιος το έκανε αυτό σε εμάς’. (Η 2η σεζόν) θα αφορά αυτό το ταξίδι και τον Gi-hun να προσπαθεί να αποδείξει ότι πράγματι δεν είμαστε άλογα. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Και το γεγονός ότι όλοι έχουμε καλοσύνη, την έννοια της ανθρωπιάς, στην καρδιά μας», είπε o Hwang στο Μέσο.

Το πραγματικό Squid Game

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν τα νέα πως η πλατφόρμα, βλέποντας την επιτυχία της σειράς, πήρε την πολύ έξυπνη εμπορικά απόφαση να μετατρέψει τη σειρά σε πραγματικό διαγωνισμό, στο οποίο μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε επιθυμεί.

456 παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μία σειρά παιχνιδιών για ένα εξωφρενικό τελικό έπαθλο που αγγίζει τα 4,56 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 4,34 εκ. ευρώ. Φυσικά, όσοι χάνουν δεν εκτελούνται από τους φρουρούς, παρά δε διεκδικούν το τελικό έπαθλο.

Season 1 GIF by NETFLIX

«Το Squid Game κυριάρχησε στον κόσμο με τη συγκλονιστική ιστορία και τις εικονικές εικόνες. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή του (του σκηνοθέτη) στη μετατροπή του φανταστικού του κόσμου σε πραγματικότητα μέσα σε αυτόν τον τεράστιο διαγωνισμό και το κοινωνικό πείραμα. Οι φανς της σειράς να ετοιμάζονται για ένα συναρπαστικό και απρόβλεπτο ταξίδι, την ώρα που 456 συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο πλέουν στον μεγαλύτερο διαγωνισμό σειράς που έχει γίνει ποτέ, γεμάτος ένταση και ανατροπές, με το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στο τέλος», είπε ο Brandon Riegg, αντιπρόεδρος των ντοκιμαντέρ και μη σεναριακών σειρών.

Θες να πάρεις μέρος στο Squid Game; Το Netflix ετοιμάζει ριάλιτι με έπαθλο 4,3 εκ. ευρώ