Ο Patrick Dempsey θέλει να επιστρέψει στο Grey's Anatomy αλλά όχι και οι παλιοί συνεργάτες του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Patrick Dempsey θέλει να επιστρέψει στο Grey's Anatomy αλλά όχι και οι παλιοί συνεργάτες του

Ο γιατρός Dereck Shepherd μπορεί να... αναστηθεί στη σειρά, την ίδια στιγμή που ο Dempsey κάνει ολική μεταμόρφωση για την νέα του ταινία. 

Σε ένα μήνα, το Grey's Anatomy - η οποία και μεταδίδονταν παιλαιότερα στην Ελλάδα - βαίνει αισίως στην 19η σεζόν. Αλλά η πιο χαρακτηριστική, ήταν η 11η όπου ο κύριος πρωταγωνιστής μέχρι τότε, Patrick Dempsey, έφευγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τα εκατομμύρια των θαυμαστριών του εκείνη την εποχή. Οι μόνοι που δεν λυπήθηκαν ήταν μερικοί από τους τότε συνεργάτες του, οι οποίοι μαθαίνουν τώρα πως υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει.

Έχασε το ρόλο, έχασε και τη σύζυγο

Aυτή η σειρά έδωσε πολλά στον Dempsey. Toν έκανε πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο, του έφερε deals εκατομμυρίων δολλαρίων με προιόντα και ειδικά με σαμπουάν, γιατί τα μαλλιά του Mcdreamy όπως ήταν το παρατσούκλι του στη σειρά, ήταν (και είναι ακόμη) σημείο της γοητείας του. Του άνοιξε νέους κινηματογραφικούς δρόμους και εκεί πάνω στο peak όλων των υπέροχων πραγμάτων που συνέβαιναν στη ζωή του, ήρθε το πρώτο μεγάλο σκάνδαλο. Πέρα ότι κάποιοι του καταλόγισαν σνομπισμό στην συμπεριφορά και τον αποκάλεσαν κακότροπο στα γυρίσματα, φημιζόταν ότι δημιούργησε εξωσυζυγική σχέση με μέλος του συνεργείου. Η τότε και παντοτινή πρωταγωνίστρια της σειράς Ellen Pompeo, όπως ανέφεραν τότε τα δημοσιεύματα, κατήγγειλε το γεγονός στην παραγωγή αλλά όχι μόνο. Η φιλία της με την σύζυγο του ηθοποιού Jillian Fink την έκανε να της τα αποκαλύψει όλα και εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, μετά απο 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά. Αυτά έλεγαν τα tabloids της εποχής.

https://www.instagram.com/p/CZkepBsvOEW

Το ζευγάρι όμως πάγωσε την διαδικασία του διαζυγίου και ένα χρόνο μετά έσμιξαν και πάλι μαζί. Η Pompeo αναγκάστηκε να διαψεύσει πολλές φορές πως ήταν η αιτία των τόσο δρατικών αλλαγών στη ζωή και στην καριέρα του Dempsey και ο ίδιος δήλωσε πως ήταν καιρός μετά από 14 χρόνια στη σειρά να κάνει και κάτι διαφορετικό στη ζωή του.

https://www.instagram.com/p/CHiycndhdCo

Χθες ωστόσο, όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε πως θα έβλεπε την επιστροφή του στη σειρά, είπε πως «Ποιος ξέρει, θα βρουν έναν τρόπο. Είναι εκπληκτικό που αυτό το show συνεχίζεται». Η επιστροφή μετά το θανατηφόρο δυστύχημα που είχε τηλεοπτικά, δεν ξέρουμε με πιο μαγικό τρόπο θα γίνει, πάντως κάποιοι θυμήθηκαν ξανά ένα παλαιότερο βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει με τα σκάνδαλα της σειράς. Στο βιβλίο της Λίνετ Ραίς με τίτλο «How to save a life, the inside story of Grey's Anatomy», αναφερόταν πως ο Dempsey μπορεί να μην εμπλεκόταν σε σεξουαλικά σκάνδαλα, αλλά η συμπεριφορά του ταλαιπωρούσε τους συνεργάτες του. Δημιουργούσε ακόμη και μετατραυματικό στρες με όσους δούλευε μαζί. Υπερβολικό ή όχι, αλήθεια ή ψέματα, αλλά τελικά ο τότε πρωταγωνιστής μόνο τελικά με την Pompeo κατάφερε να έχει μία άριστη φιλική σχέση.

Ο Dempsey που λατρεύει την ταχύτητα και έχει λάβει μέρος και σε αγώνες, ήρθε η στιγμή να ενσαρκώσει στην νέα του ταινία, τον διάσημο οδηγό αγώνων Pierro Taruffi στην ταινία «Ferrari». Και αναγκάστηκε να βάψει τα μαλλιά του ξανθά. Τη ριζική αλλαγή στα μαλλιά του σχολίασε και ο ίδιος, λέγοντας πως οι θαυμάστριες του είτε αγαπούν τη νέα αλλαγή, είτε δεν την θέλουν καθόλου. Ξεκάθαρα εμείς είμαστε με την δεύτερη άποψη.

https://www.instagram.com/p/CiTvuEALPsv