Τίτλοι τέλους για την παρέα του «Entourage»

Τίτλοι τέλους για την παρέα του «Entourage»

Και ραντεβού στη μεγάλη οθόνη.

Αφού προβλήθηκε και το 8ο και τελευταίο επεισόδιο του 8ου και τελευταίου κύκλου της αγαπημένης σειράς που χαρακτηρίστηκε στην έναρξή της ως το «αρσενικό Sex & The City», αποφάσισαν να τιμήσουν τις συγκρίσεις οι παραγωγοί, οι πρωταγωνιστές, το HBO και όλοι όσοι ανακατεύτηκαν στην δημιουργία της και να την μεταφέρουν και αυτήν, όπως ακριβώς και το «Sex & The City» στη μεγάλη οθόνη.

Όταν είχε πέσει αρχικά η ιδέα στο τραπέζι υπήρξαν δεύτερες σκέψεις και, για κάποιο διάστημα, είχε εγκαταλειφθεί αλλά, τελικά, η ομάδα του Entourage άλλαξε γνώμη και τον Ιούλιο οι ανακοινώσεις έγιναν επισήμως από τον δημιουργό της, Doug Ellin: «Θα κάνουμε ταινία. Το μόνο ερώτημα είναι πόσο σύντομα».

Ο Mark Wahlberg, παραγωγός της σειράς, είναι τόσο σίγουρος για το επόμενο αυτό project που θα το χρηματοδοτούσε ακόμα και από την τσέπη του αν χρειαζόταν, όπως είπε σε συνέντευξή του. Και μαζί του συμφώνησε και ο πρωταγωνιστής της σειράς Jeremy Piven που βρίσκει το τελευταίο επεισόδιο τον καλύτερο τρόπο για να τελειώσει η σειρά μα και μια πολύ καλή μετάβαση για τη συνέχειά της στην μεγάλη οθόνη.

Όσο για τους φαν, εκείνοι δεν θα άλλαζαν τίποτα από το τέλος αλλά περιμένουν εναγωνίως να δουν την αγαπημένη τους «ακολουθία» (entourage) στις κινηματογραφικές της περιπέτειες.