H Zooey Deschanel είναι το «New Girl»

H Zooey Deschanel είναι το «New Girl»

Ένα αξιολάτρευτο κορίτσι, τρία παράξενα αγόρια, πολύ χιούμορ (λίγο τραγούδι) και ένα σωρό αστείες ιστορίες.

Πώς και πώς περιμέναμε την έναρξη της σειράς «New Girl» στην οποία πρωταγωνιστεί η αγαπημένη μας Zooey Deschanel και ο πιλότος, που προβλήθηκε στην Αμερική την περασμένη εβδομάδα, καθόλου δεν μας απογοήτευσε. Οι μπούκλες της, οι χαριτωμένες γκριμάτσες της, τα γυαλιά της, ο αυτοσαρκασμός της ήταν όλα παρόντα στο πρώτο επεισόδιο μαζί με εξαιρετικά αστεία στιγμιότυπα και πολύ καλοδιατυπωμένες ατάκες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια τηλεοπτική σειρά στα χνάρια της ρομαντικής κομεντί; Τίποτα πέρα από εξελίξιμους χαρακτήρες και ενδιαφέρουσες ιστορίες, αλλά γι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε τη συνέχεια.

Το στόρι έχει ως εξής: νεαρή, κάπως αλλόκοτη, δεσποινίς πιάνει στα πράσα το φίλο της να την απατά και αποφασίζει να μετακομίσει. Βρίσκει τρεις νέους, άγνωστους μέχρι τούδε, συγκατοίκους που την καλοδέχονται και την επιλέγουν για τον τέταρτο της παρέας. Ο καθένας με τα ιδιαίτερα θέματά του και την ξεχωριστή προσωπικότητά του είναι μια δεμένη παρέα και το τέταρτο, φρέσκο μέλος τους, η Zooey γρήγορα γίνεται one of the guys. Κάπου εκεί γύρω βρίσκεται και η κολλητή της Zooey, εκτός σπιτιού αλλά εντός ζωής. Οι πέντε τους θα δεθούν πολύ και θα αντιμετωπίσουν με χιούμορ τις καταστάσεις της ζωής.

Φυσικά αναμένουμε το ρομάντζο που φανταζόμαστε δεν θα λείψει από τη νέα κωμική σειρά του Fox που έχει ήδη πάρει τη θέση της στη λίστα μας με τις τηλεοπτικές μανίες.

Στο video που ακολουθεί δείτε την παρουσίαση του πρώτου επεισοδίου.