Θέλετε να μάθετε «How to Make it in America»;

Θέλετε να μάθετε «How to Make it in America»;

Επίκαιρο ερώτημα και οι πρωταγωνιστές της ομότιτλης σειράς που ξεκινά τη δεύτερη σεζόν της επιθυμούν διακαώς να το απαντήσουν.

«Dream big or go home» είναι το μότο του δεύτερου season της σειράς που πέρυσι μας έκανε να θέλουμε να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας, όσο περίπλοκα και δύσκολα και αν είναι, να κάνουμε την τρέλα μας πραγματικότητα και να βρούμε τρόπους να ξεπεράσουμε κάθε πιθανή και απίθανη δυσκολία.

Δύο αγόρια το προσπαθούν στη ζούγκλα της Νέας Υόρκης σε μια τηλεοπτική σειρά που η αισθητική της καταφέρνει μια υπέροχη μείξη των 90's με το τώρα, τα χρώματά της θυμίζουν φωτογραφίες του Helmut Newton και η ζωντάνια της αυτό που σημαίνει καλή αμερικάνικη τηλεόραση σήμερα (με την υπογραφή του HBO που, όπως ακούστηκε και στα EMMY είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλώς ένα τηλεοπτικό κανάλι).

Το trailer της νέας σεζόν που ξεκινάει αυτήν την Κυριακή να προβάλλεται στην Αμερική μας δίνει μια ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει και φιλοξενεί στα καρέ της, εκτός από τους πρωταγωνιστές της σειράς, super celebrities όπως ο Asher Roth, ο Justin Bieber, ο Mark Wahlberg και o Pharrell Williams.

Δεν εύχεστε να ήσασταν στην Αμερική για να δείτε την πρεμιέρα live;