The Night Agent: Ούτε μια εβδομάδα δεν πέρασε και ήδη ανανεώθηκε

Στελίνα Θεοδοσοπούλου

© 2023 Netflix, Inc.

Σε μόλις έξι ημέρες, η νέα επιτυχία του Netflix, το The Night Agent έλαβε τα νέα που όλοι περιμέναμε.

Το Netflix δεν χάνει καθόλου χρόνο και όταν ξέρει πως έχει μια επιτυχία στα χέρια του, της δίνει αμέσως το πράσινο φως για συνέχεια, ανεξάρτητα αν πρόκειται για σειρά ή ταινία. Το ίδιο έγινε και με το "The Night Agent" που δεν πρόλαβε να κλείσει εβδομάδα από τότε που έγινε διαθέσιμο στην streaming πλατφόρμα και ήδη πήρε πράσινο φως.

The Night Agent: Από τα πιο γρήγορα renewals

Το The Night Agent κατακτάει το Netflix: Οι δύο πρωτιές έχουν αέρα αστυνομικό

Ο νυχτερινός πράκτορας λοιπόν θα λάβει μάλλον ακόμα ένα τηλεφώνημα, τώρα που το Netflix τον ανανέωσε επίσημα για δεύτερη σεζόν, η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Τα νέα έρχονται μόλις έξι ημέρες μετά την πρεμιέρα του, η οποία απ' ό,τι μάθαμε έπιασε και την κορυφή των λιστών στις ώρες τηλεθέασης στις αγγλόγφωνες σειρές του Netflix. Πιο συγκεκριμένα, το "The Night Agent" εκτοξεύτηκε στην 1η θέση του αγγλικού τηλεοπτικού καταλόγου (Best TV English) με 168,71 εκατομμύρια ώρες προβολής και έγινε έτσι.

Το νέο θρίλερ δράσης που δημιουργήθηκε από τον Shawn Ryan, βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Matthew Quirk και έχει πρωταγωνιστή τον Gabriel Basso. Η σειρά βρίσκεται στη θέση #3 για την εβδομάδα πρεμιέρας της τηλεθέασης σε όλη την 1η τηλεοπτική σεζόν και εμφανίστηκε στο Top 10 σε 93 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

"Η τελευταία εβδομάδα ήταν ένας σίφουνας, καθώς μπορέσαμε επιτέλους να μοιραστούμε το 'The Night Agent' με τον κόσμο", δήλωσε ο δημιουργός της σειράς Shawn Ryan. "Το να βλέπουμε τις εκπληκτικές αντιδράσεις για τη σειρά ήταν μεγάλη χαρά και αποτελεί τιμή για τους ηθοποιούς μας, τους σεναριογράφους μας, τους σκηνοθέτες μας, το συνεργείο μας και τους συνεργάτες μας στην Sony Pictures Television και το Netflix. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι ή πιο ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε τη 2η σεζόν για να μοιραστούμε τις περαιτέρω περιπέτειες με τους νέους θαυμαστές μας".

Το Succession σπάει το ίδιο του το ρεκόρ - Σαρώνει στην TV μαζί με το Yellowjackets

Από την πλευρά του Netflix, ο αντιπρόεδρος των δραματικών σειρών είπε "Είμαστε περήφανοι που βλέπουμε το The Night Agent να έχει μια εξαιρετική απόδοση και να αγαπιέται αμέσως σε όλο τον κόσμο. Ο Shawn Ryan δημιούργησε ένα κατασκοπευτικό θρίλερ-έκπληξη που οι θεατές δεν χορταίνουν, με ένα εξαιρετικό cast και είμαστε εδώ για να τους προσφέρουμε περισσότερη δράση και αγωνία που αγαπούν".

Το "The Night Agent" ακολουθεί τον Peter Sutherland (Gabriel Basso), έναν χαμηλόβαθμο πράκτορα του FBI που εργάζεται στο υπόγειο του Λευκού Οίκου και η μόνη του δουλειά είναι να προσέχει ένα τηλέφωνο που δεν χτυπάει ποτέ. Μέχρι που μια μέρα (ποιος θα το περίμενε), χτύπησε και ο Peter θα ξεκινήσει θα οδηγηθεί γρήγορα σε μια επικίνδυνη συνωμοσία που φαίνεται να οδηγεί στο Οβάλ Γραφείο.

Εκτός από τον Basso, στο βασικό cast είναι επίσης οι Luciane Buchanan, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, Eve Harlow, Phoenix Raei, Enrique Murciano, D. B. Woodside και Hong Chau.

You: Ο Joe Goldberg θα stalk-άρει για πέμπτη και τελευταία φορά στο ρομαντικό θρίλερ του Netflix

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης