Το Succession σπάει το ίδιο του το ρεκόρ - Σαρώνει στην TV μαζί με το Yellowjackets

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Το Succession σπάει το ίδιο του το ρεκόρ - Σαρώνει στην TV μαζί με το Yellowjackets

Το Succession ξεπέρασε τον ίδιο του τον εαυτό με την πρεμιέρα του 4ου κύκλου στο HBO και το Yellowjackets αυξήθηκε για την δεύτερη σεζόν του στο Showtime.

Οι Κυριακές μας δεν ήταν ποτέ πιο γεμάτες. Η πολυβραβευμένη σειρά του ΗΒΟ, "Succession", έκανε την πιο δυνατή της επιστροφή την Κυριακή που μας πέρασε, ενώ το πολυσυζητημένο "Yellowjackets" του Showtime είχε και αυτό άνοδο για την 2η σεζόν του.

Succession: Οι 30 καλύτερες ατάκες που μας αποστόμωσαν ή μας έκαναν να πονέσουμε περισσότερο

Succession: Ο πόλεμος μόλις άρχισε... ή μήπως δεν σταμάτησε ποτέ;

Η αρχή του τέλους ξεκίνησε για την οικογένεια των Roy που έχει βάλει γονείς και παιδιά να παλεύουν για τα ηνία, και ξεκίνησε με 2,3 εκατομμύρια θεατές (με δεδομένα Nielsen first-party data της Warner Bros. Discovery για το HBO Max, σύμφωνα με το Variety).

Η επιστροφή φαίνεται να μίλησε στο κοινό του HBO, αφού αυτή η τηλεθέαση είναι 33% μεγαλύτερη συγκριτικά με το προηγούμενο ρεκόρ της σειράς που το κατείχε το φινάλε του τρίτου κύκλου και έφερε 1,7 εκατομμύρια θεατές τον Δεκέμβριο του 2021. Αν γίνει σύγκριση με την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου, ο 4ος επέστρεψε κατά 62% πιο δυνατός.

Επειδή όμως το "Succession" είχε να εμφανιστεί στη μικρή μας οθόνη εδώ και δύο χρόνια, οι θαυμαστές θέλησαν να φρεσκάρουν τη μνήμη τους ενώ η έντονη προώθηση της σειράς από το HBO έπεισε και πολλούς νέους να αρχίσουν να γνωρίζονται με τις περίπλοκες οικογενειακές δυναμικές των Roy. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το streaming κοινό την τελευταία εβδομάδα να είναι 4 φορές μεγαλύτερο απ' ό,τι την προηγούμενη, καθώς κάθεται να δει τους τρεις πρώτους κύκλους του Succession. Σύμφωνα με την ίδια την WBD, η 3η σεζόν έχει πλέον μέσο όρο 7,2 εκατομμύρια θεατές ανά επεισόδιο σε όλες τις πλατφόρμες.

Ο 4ος κύκλος του "Succession" κάνει πρεμιέρα στις 07 Απριλίου στο Novacinema4 στις 22:00 και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή, αποκλειστικά στο κανάλι της Nova.

Το The Night Agent κατακτάει το Netflix: Οι δύο πρωτιές έχουν αέρα αστυνομικό

Yellojackets: Τα κορίτσια επέστρεψαν, το ίδιο και οι ανατριχιαστικές εξελίξεις

Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς "Yellowjackets" του Showtime σημείωσε το δικό της ρεκόρ τηλεθέασης με περίπου 2 εκατομμύρια θεατές σε όλες τις πλατφόρμες, αριθμός που είναι υπερδιπλάσιος από τον αριθμό των θεατών της πρεμιέρας τον Νοέμβριο του 2021 και 40% πάνω από το φινάλε τον Ιανουάριο του 2022.

Η συντριπτική πλειοψηφία των θεατών ήρθαν από το streaming, με τους live viewrs να φτάνουν τους 226.000. Το αξιοσημείωτο όμως είναι πως το Showtime δήλωσε πως αυτή η επιστροφή απέφερε το μεγαλύτερο κοινό από οποιαδήποτε δεύτερη σεζόν σειράς από το 2012, που τότε έκανε το ντεμπούτο του ο δεύτερος κύκλος του "Homeland".

Αποκαλύφθηκε το μέλλον του Grey’s Anatomy: Η ανανέωση, το ρεκόρ και η Grey της Ellen Pompeo

Ο 2ος κύκλος του "Yellowjackets" προβάλλεται κάθε Σάββατο στην CosmoteTV.