«Πολύ ξεχωριστός και πολύ νέος για να μας αφήσει»: Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον 25χρονο Angus Cloud

«Πολύ ξεχωριστός και πολύ νέος για να μας αφήσει»: Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον 25χρονο Angus Cloud

Ο Angus Cloud, ο 25χρονος αστέρας του Euphoria έφυγε από τη ζωή και άφησε πίσω του πόνο και θλίψη.

Όλο το cast και τα μέλη του συνεργείου του "Ephoria", έχουν συγκλονιστεί από τα ξαφνικά τραγικά νέα για τον θάνατο του Angus Cloud, του 25χρονου αστέρα της σειράς. Τα μηνύματα αγάπης, πόνου και θλίψης έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Angus Cloud: Το ταλαντούχο και ξεχωριστό αγόρι που έφυγε πολύ νωρίς

Την είδηση του θανάτου του Angus Cloud μοιράστηκε η οικογένειά του τη εχθές (31 Ιουλίου 2023), η οποία αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός πάλευε με την ψυχική του υγεία, εκτός από την απώλεια του πατέρα του.

"Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλεψε έντονα με αυτή την απώλεια", ανέφερε η δήλωση της οικογένειας του 25χρονου ηθοποιού.

"Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι ξέρουμε πως ο Angus τώρα επανενώθηκε με τον πατέρα του, που ήταν ο καλύτερός του φίλος. Ο Angus ήταν ανοιχτός σχετικά με τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να αποτελέσει μια υπενθύμιση για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και δεν πρέπει να το παλεύουν μόνοι τους σιωπηλά".

Ο Cloud, γεννημένος στην Οκλαχόμα της Καλιφόρνια το 1998, σπούδασε Σκηνογραφία (μάλιστα ήταν συμμαθητής με την λίγο αργότερα συμπρωταγωνίστριά του, Zendaya) και κυρίως ασχολήθηκε με μικρές παραγωγές στο λύκειό του, βοηθώντας στα σκηνικά, στον φωτισμό και στον ήχο. Δουλεύοντας ως σερβιτόρος σε εστιατόριο, εντοπίστηκε από την casting director Jennifer Venditti και κατέληξε πρωταγωνιστής στη δεύτερη δημοφιλέστερη σειρά του HBO μετά το "Game of Thrones", το "Euphoria".

Στην εφηβική δραματική σειρά υποδύθηκε τον μαλακόκαρδο έμπορο ναρκωτικών Fezco O'Neil που αντιμετωπίζει τους κινδύνους του κακόφημου υποκόσμου της πόλης του και πολύ γρήγορα έγινε από τα πιο hot ονόματα εναρών ηθοποιών του Χόλιγουντ.

Fan favorite μέλος του cast, ο Angus Cloud πρωταγωνίστησε στη σειρά μαζί με τους Zendaya, Sydney Sweeney, Hunter Schafer, Maude Apatow και πολλούς άλλους, ενώ έπαιξε στην ταινία "North Hollywood", καθώς και στοεπερχόμενο δράμα "The Line" με πρωταγωνιστή τον Alex Wolff, για το οποίο είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματά του.

"Με την πιο βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε σήμερα έναν απίστευτο άνθρωπο", ανέφερε η οικογένεια του Cloud σε δήλωσή της. "Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας με τόσους πολλούς τρόπους."

Συντετριμμένο όλο το Euphoria και όχι μόνο - Τα μηνύματα αγάπης και οι αποχαιρετισμοί

Ο δημιουργός της σειράς, Sam Levinson, οι επίσημοι λογαριασμοί του HBO και του "Euphoria", καθώς και μέλη του cast, φίλοι και fans, στράφηκαν στα social media για να μοιραστούν τον πόνο τους και να αποχαιρετήσουν τον νεαρό ηθοποιό.

"Δεν υπήρχε κανείς σαν τον Angus. Ήταν πολύ ξεχωριστός, πολύ ταλαντούχος και πολύ νέος για να μας αφήσει τόσο σύντομα", είπε ο Levinson στο The Wrap, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει σχεδόν κάθε επεισόδιο του "Euphoria". "Πάλευε επίσης, όπως πολλοί από εμάς, με τον εθισμό και την κατάθλιψη. Ελπίζω να ήξερε πόσες καρδιές άγγιξε. Τον αγαπούσα. Πάντα θα τον αγαπώ. Αναπαύσου εν ειρήνη και ο Θεός να ευλογεί την οικογένειά του".

"Αναπαύσου ήσυχα αδελφέ", ανέφερε ο συμπρωταγωνιστής του Cloud στο "Euphoria", Javon "Wanna" Walton, στο Instagram σε μια ανάρτηση, η οποία περιείχε μια φωτογραφία των δύο μαζί. Ο Walton υποδύθηκε τον μικρότερο αδελφό του χαρακτήρα Fezco του Cloud στη σειρά του HBO.

Λίγο μετά τη θλιβερή ανακοίνωση του θανάτου, το HBO έγραψε: "Είμαστε απίστευτα θλιμμένοι που μάθαμε για τον θάνατο του Angus Cloud. Ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος και αγαπημένο μέλος της οικογένειας του HBO και του Euphoria. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους φίλους και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής".

https://www.instagram.com/p/CvYMgfJrR6e/

Η Storm Reid, η οποία υποδύεται την Gia, την αδελφή της Rue της Zendaya, μοιράστηκε μια δήλωση στο Instagram story της μαζί με πλάνα από την εμφάνιση της Cloud στην εκπομπή: "Τα δάκρυα απλά δεν σταματούν".

Ο Colman Domingo, που υποδύεται τον Ali Muhammad, μοιράστηκε μια φωτογραφία με το cast να ποζάρει μαζί, τονίζοντας το χαμόγελο του Cloud: "Αυτό ήταν το χαμόγελό του. Αυτός ήταν. Ας αναπαυθεί γλυκά εν ειρήνη".

Σε δήλωσή της στο People, η Paula Marshall, η οποία υποδυόταν τη μητέρα του χαρακτήρα του Jacob Elordi, Nate Jacobs, είπε: "Ήταν ευγενικός και χαριτωμένος και τόσο μοναδικός. Δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του, στην ταινία ή στο πλατό. Πόσο τυχεροί ήμασταν όλοι που παρακολουθήσαμε τη δουλειά του. Ήταν πέρα για πέρα ειλικρινής, κάθε καταραμένη λήψη. Η καρδιά μου πονάει".

Ο μουσικός Questlove θυμήθηκε τον Cloud σε μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: "Ο Fez ήταν το πνευματικό κέντρο του Euphoria και σίγουρα ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στη σειρά".

Τη θλίψη τους και το αντίο τους μοιράστηκαν και άλλα ονόματα διασήμων όπως ο Drake και η Kerry Washington: