And Just Like That, η Kim Cattrall επέστρεψε για 2 λεπτά και η Carrie έγινε viral μιλώντας Ελληνικά!

Πατούλια Κατερίνα
And Just Like That, η Kim Cattrall επέστρεψε για 2 λεπτά και η Carrie έγινε viral μιλώντας Ελληνικά!

Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου του And Just Like That, είχαμε έντονα vibes Sex And The City, με την Samantha Jones να έρχεται και να φεύγει πάλι, τομν Aidan να βάζει τον γιο του πάνω από όλα και την Carrie να έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές μιλώντας άπταιστα Ελληνικά.

Πριν από μερικές ημέρες, το And Just Like That πήρε το πράσινο φως για την Τρίτη του σεζόν και μόλις χτες, η σειρά ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο της με τον τελευταίο μυστικό δείπνο της Carrie στο παλιό της διαμέρισμα, σε αυτό που έζησε τόσες χαρές και λύπες.

To αντίο της Samantha

Εκεί η Bradshaw υποδέχτηκε τους πιο καλούς της φίλους για να δειπνήσουν μαζί. Στο τραπέζι αυτό, η Charlotte και η Miranda είχαν φροντίσει να πάρουν την πρωτοβουλία να καλέσουν την Samantha, άκα Kim Cattrall, η οποία θα επέστρεφε στην παρέα μετά τον μεγάλο καυγά που υποτίθεται πως είχε μετά την απόλυσή της από τις δημόσιες σχέσεις της Carrie και τη μετακόμισή της στο Λονδίνο.

Το come back της Samantha ήταν μικρό, γεμάτο συγκίνηση, σε έναν διάλογο με την Carrie που όσο κι αν ξέρουμε πως δεν ήταν πραγματικός ήταν συναισθηματικά φορτισμένος.

75 δευτερόλεπτα κράτησε το cameo της Cattrall για το οποίο σίγουρα πληρώθηκε καλά και σε αυτό η Samantha ενημέρωσε την Carrie πως η πτήση της για Νέα Υόρκη είχε καθυστέρηση τριών ωρών, πως δεν θα προλάβαινε ποτέ να φτάσει έγκαιρα στο δείπνο, αποχαιρέτησε το σπίτι της Carrie ζητώντας της να την βάλει σε ανοιχτή ακρόαση και έκανε τις καρδιές μας να ραγίσουν, κάνοντάς μας να καταλάβουμε πόσο πολύ λείπει από τη σειρά και πόσο θα θέλαμε να την έχουμε πίσω.

Ο Aidan ζητά 5 χρόνια- η Carrie συμφωνεί

Στα άλλα μέτωπα στο φινάλε της σεζόν, η Carrie φαίνεται πως προχώρησε στην αλλαγή διαμερίσματος μάλλον μάταια, μιας και ο Aidan της ζήτησε πέντε χρόνια μέχρι να ενηλικιωθεί ο μικρότερος γιος του για να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη μαζί της, συμφωνία την οποία η Bradshaw φάνηκε να δέχτηκε μέσα σε κλίμα αμηχανίας γιατί όπως και να το κάνουμε πέντε χρόνια είναι πολλά.

Πλάκα κάνεις!

Το φινάλε βρήκε την Carrie με τη Seema σε μια παραλία της Ελλάδας -υποτίθεται- με τις δύο γυναίκες να σκέφτονται πως η μια έχει να περιμένει τον ηθοποιό αγαπημένο της πέντε μήνες μέχρι να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας και την άλλη να πρέπει να περιμένει πέντε χρόνια.

«Κι αν δεν γυρίσουν», αναρωτιέται η Seema με την Carrie να απαντά πως θα υπάρξουν κι άλλα… κοκτέιλς. Η σκηνή που η Sarah Jessica παραγγέλνει κοκτέιλς στην ξαπλώστρα σε άπταιστα Ελληνικά, έχει γίνει ήδη viral στο Tik Tok.

369716580_585550593553220_4115375292493868400_n.jpg

And Just Like That πήραμε γεύση από Samantha Jones λίγο πριν την εμφάνιση της Kim Catrall