And Just Like That πήραμε γεύση από Samantha Jones λίγο πριν την εμφάνιση της Kim Catrall

Πατούλια Κατερίνα
And Just Like That πήραμε γεύση από Samantha Jones λίγο πριν την εμφάνιση της Kim Catrall

Η δεύτερη σεζόν του «And Just Like That», ειδικά στα τελευταία επεισόδια πριν το φινάλε του κύκλου, θύμιζε το παλιό καλό Sex And The City και η Samantha Jones επιτέλους έρχεται.

Σε μόλις τρεις ημέρες, η Samantha Jones επιστρέφει στην παρέα του Sex and the City, στο φινάλε της δεύτερης σεζόν του Just Like That. Η Kim Cattrall επιστρέφει μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και μια κόντρα που έγινε γνωστή παγκόσμια με την Sarah Jessica Parker στον ρόλο της εκκεντρικής Samantha Jones. Η τελευταία εμφάνιση της Kattrall στον ρόλο αυτό είχε γίνει στο Sex and the City 2 το 2010 και η μεγάλη επιστροφή έγινε αντιληπτή στο τρέιλερ του επεισοδίου που θα δούμε στις 24 Αυγούστου κι ενώ έχει γίνει γνωστό πως η Kim απαίτησε να μην βρεθεί με τις υπόλοιπες συμπρωταγωνίστριές της.

Πώς επιστρέφει η Samantha;

Είχαμε αφήσει την Carrie να έχει ουσιαστικά απολύσει την Samantha από την εκπροσώπησή της κάτι που προκάλεσε ρήξη στη σχέση ανάμεσα στις δύο κολλητές με την Jones να έχει στείλει μόνο μια ανθοδέσμη στον θάνατο του Mr Big. Στη δεύτερη σεζόν είδαμε και την μεγάλη επιστροφή του Aidan Shaw (John Corbett) και την επανασύνδεση με την Carrie, η οποία αποφάσισε να αφήσει το διαμέρισμά της και να αγοράσει ένα μεγαλύτερο για την ίδια και τον μεγάλο της έρωτα. Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε το αποχαιρετιστήριο δείπνο στο διαμέρισμα αυτό για την Bradshaw και τους καλύτερους φίλους της και κάπου εκεί, στο τρέιλερ αυτό, εμφανίζεται η Samantha. Στο περίπου δηλαδή, γιατί η Jones φαίνεται να καλεί την Carrie στο τηλέφωνο, κι αυτό ακριβώς το στιγμιότυπο βλέπουμε στο τρέιλερ αυτό.

Θα κάνουν βιντεοκλήσεις οι δύο γυναίκες; Θα δούμε την Kim ξανά με την Sarah; Όλα θα αποκαλυφθούν στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν κι ενώ η σειρά πήρε το πράσινο φως για την τρίτη σεζόν.

Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι πως η παραγωγή του Just Like That επιθυμούσε η μεγάλη αυτή επιστροφή να είναι έκπληξη, κάτι που τελικά δεν ήταν δυνατό να συμβεί με την επέλαση των social media. Αυτό που επίσης γνωρίζουμε είναι το άγχος της Cynthia Nixon- άκα Miranda Hobbes για την επιστροφή της Cattrall η οποία μιλώντας στο ET Canada εξήγησε πως επιθυμία ήταν όλοι να ξαφνιαστούν ευχάριστα από το comeback. Mια από τις απαιτήσεις και τα προαπαιτούμενα της Cattrall στην επιστροφή της, ήταν το ντύσιμό της να αναλάβει η Patricia Field, όπως και στο Sex And the City.

https://www.instagram.com/p/CwLhOtbOtIH/

Το άλλο στοιχείο που μένει να μάθουμε, είναι αν ο Aidan θα μετακομίσει τελικά μαζί με την Carrie στο νέο του σπίτι, ειδικά μετά το τροχαίο που είχε ο 14χρονος γιος του.

Τι πιστεύει η Cynthia Nixon για το αν η Kim Cattrall θα επιστρέψει κανονικά στο «And Just Like That»