Η Έλλη Τρίγγου είναι η πιο γλυκιά «Μάγισσα» & συγκινείται που η τηλεόραση ταξιδεύει τους ανθρώπους

Η Έλλη Τρίγγου είναι η πιο γλυκιά «Μάγισσα» & συγκινείται που η τηλεόραση ταξιδεύει τους ανθρώπους

Στην πρεμιέρα της εκπομπής The 2Night Show βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Έλλη Τρίγγου, η οποία μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα γυρίσματα της σειράς, τον ρόλο της ως Θεοφανώ, αλλά και τον ρόλο των τηλεοπτικών σειρών στις ζωές των ανθρώπων που περνούν δύσκολα. 

Για 8η συνεχόμενη χρονιά επέστρεψε στη late night ζώνη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με την εκπομπή The 2Night Show, η οποία έκανε την πρεμιέρα της σήμερα τα μεσάνυχτα 3 Οκτωβρίου. Κατά την έναρξη της εκπομπής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έστειλε την θετική του ενέργεια σε όλους τους ανθρώπους που περάσανε δυσκολίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ στη συνέχεια υποδέχτηκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και την «Μάγισσα» Έλλη Τρίγγου.

«Η μάγισσα στο πλατό του The 2Night Show»

Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε την αγαπημένη ηθοποιό, Έλλη Τρίγγου, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Μάγισσα», και έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον του κοινού. Για την πλοκή της υπόθεσης, η Έλλη Τρίγγου ανέφερε «με έχει παρασύρει τόσο πολύ, με έχει κάνει να ξεχάσω τόσο πολύ ότι βλέπω τον εαυτό μου και να με απασχολεί το τι κάνω και πως που νομίζω ότι καλό συστατικό».

Τα γυρίσματα της «Μάγισσας» έχουν ξεκινήσει εδώ και 9 μήνες, ενώ όλα τα σκηνικά και τα props είναι χειροποίητα και δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τη σειρά. Η μεγάλων διαστάσεων (για τα ελληνικά δεδομένα) παραγωγή έχει κερδίσει ήδη τις καρδιές των θεατών και η Έλλη ενώ δεν ήθελε να ξανακάνει τηλεόραση αμέσως μετά τις Άγριες Μέλισσες, δεν μπορούσε να πει όχι σε αυτό το σενάριο, το οποίο την «κέρδισε», όπως δήλωσε.

https://www.instagram.com/p/Cxn2KmpIH3T/

Για το αν πιστεύει στη μαγεία, η τηλεοπτική Θεοφανώ σημείωσε: «Θεωρώ ότι όλοι είμαστε μάγοι, λες εγώ θέλω να κάνω αυτό και γίνεται. Η σκέψη σου φέρνει τις πράξεις σου και μετά υλοποιείς κάποια πράγματα που επιθυμείς. Αυτό κάνουν και οι μάγοι. Μόνο που το κάνουν λίγο πιο συνειδητά».

Για την εποχή των «Άγριων Μελισσών» η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε «την σκέφτομαι πολύ γλυκά, αγαπιόμαστε πολύ με τα παιδιά, είμαστε σαν οικογένεια».

«Με συγκινεί το να υπάρχει αυτή η ιστορία και να ταξιδεύει τους ανθρώπους»

Για την υποκριτική στην τηλεόραση τόνισε πως την συγκινεί το γεγονός ότι η τηλεόραση μπορεί να ταξιδεύει τους ανθρώπους, όπου κι αν είναι, ακόμα κι αν βιώνουν δύσκολες στιγμές. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «το ότι μπορεί να φτάνουμε σε μέρη που δεν υπάρχει άλλος τρόπος να έχουν πρόσβαση και να προσφέρουμε αυτό το τόσο όμορφο θέαμα, αυτό το παραμύθι, ειδικά σε μία περίοδο που ο κόσμος καίγεται, πνίγεται, δολοφονείται, συμβαίνουν όλα αυτά, το να υπάρχει αυτή η ιστορία και να ταξιδεύει τους ανθρώπους με συγκινεί. Αν μπορώ να είμαι και κομμάτι της και να εμπνέουμε χαρά, δεν έχω πιο όμορφο πράγμα».

Η αγάπη του κοινού για την Έλλη εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια προβολής του The 2Night Show μέσω του Χ/Twitter, όπου χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να σχολιάσουν όσα έλεγε η ηθοποιός για την σειρά αλλά και την ξεχωριστή ομορφιά της.

Δες κάποια από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter

Πηγή κεντρικής εικόνας: @ant1tv