House Of The Dragon 2: Όλα όσα ξέρουμε για την επιστροφή του Westeros

Τζένη Ντεμιράι
House Of The Dragon 2: Όλα όσα ξέρουμε για την επιστροφή του Westeros

Η 2η σεζόν του House of the Dragon θα ξεκινήσει το 2024.

Το επόμενο κεφάλαιο του House of the Dragon πλησιάζει, αφού η δεύτερη σεζόν έχει, όχι μόνο μια επιβεβαιωμένη περίοδο κυκλοφορίας, αλλά και ένα νέο teaser.

«Είμαστε πέρα για πέρα περήφανοι για αυτό που όλη η ομάδα του House of the Dragon πέτυχε με την πρώτη σεζόν», δήλωσε η εκτελεστική αντιπρόεδρος προγραμματισμού του HBO, Francesca Orsi για την επιτυχία της σειράς, η δεύτερη σεζόν της οποίας «κλείδωσε» πριν καν τελειώσει η πρώτη.

Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στη δεύτερη σεζόν του House Of The Dragon;

Όσον αφορά το ποιοι θα επιστρέψουν για τη δεύτερη σεζόν, η Emma D'Arcy θα επαναλάβει το ρόλο της ως Rhaenyra Targaryen. Παράλληλα, ο πρίγκιπας Daemon (Matt Smith) και η πριγκίπισσα Rhaenys (Eve Best) θα επιστρέψουν επίσης στην υπεράσπιση της Rhaenyra Targaryen, ενώ οι Rhys Ifans και Fabien Cole θα συνεχίσουν τους ρόλους τους ως Otto Hightower και Ser Criston Co.

Το τέλος του πρίγκιπα Lucerys Velaryon στην πρώτη σεζόν κάνει φανερό ότι είναι απίθανο να ξαναδούμε τον ηθοποιό Elliot Grihault σε αυτόν τον ρόλο, αλλά αναμένουμε ότι οι συνέπειες του θανάτου του θα έχουν καθοριστική σημασία στη δεύτερη σεζόν.

Πότε κυκλοφορεί η 2η σεζόν του House of the Dragon

Η 2η σεζόν του House of the Dragon θα ξεκινήσει στις αρχές του καλοκαιριού του 2024, όπως επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος του HBO και του Max, Casey Bloys, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2023. Η σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

House Of The Dragon Season 2 – Η πλοκή

Η ιστορία της 2ης σεζόν του House of the Dragon θα πρέπει να συνεχιστεί ακριβώς από εκεί που σταμάτησε η 1η σεζόν, δηλαδή από τον Χορό των Δράκων.

Αν και δεν είναι σαφές πόσο μεγάλο μέρος του βιβλίου Fire & Blood θα αποτελέσει έμπνευση για τη 2η σεζόν, το βιβλίο προσφέρει πληροφορίες για σημαντικά γεγονότα που θα μπορούσαν να λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια των επόμενων επεισοδίων.

Σύμφωνα με το Variety, η δεύτερη σεζόν του prequel της σειράς Game Of Thrones συνοδεύεται από ακόμα περισσότερες μάχες με δράκους, καθώς οι δυνάμεις της Rhaenyra Targaryen και του Alicent Hightower θα έρθουν αντιμέτωπες και αυτό σημαίνει δράκος εναντίον δράκου.