Στο δίλημμα «κωμική ή δραματική σειρά», η απάντηση είναι Disney+

Στο δίλημμα «κωμική ή δραματική σειρά», η απάντηση είναι Disney+

Η top Friday night experience για εσένα.

Παρασκευή απόγευμα και έπειτα από μία έντονη μέρα στο γραφείο και τους δρόμους της πόλης, δίλημμα για το πώς θα περάσεις τη βραδιά δεν υπάρχει. Σίγουρα θα μπορούσες να πας για ένα after work drink όμως, γιατί να μην κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι. Κάτι που «μεταφράζεται» στο να φορέσεις τις πιτζάμες σου, να ετοιμάσεις ένα σνακ, να βάλεις ένα ποτήρι κρασί και να ξαπλώσεις στον καναπέ για μία απολαυστική binge-watching εμπειρία.

Αν, λοιπόν, αυτή είναι η ονειρική, χειμωνιάτικη βραδιά και η top Friday night experience για εσένα, διαβάζεις το σωστό κείμενο. Γιατί μέσα από αυτό ήρθαμε να λύσουμε το μοναδικό ίσως δίλημμα που συνοδεύει την κορυφαία binge-watching βραδιά εντός: Το ποια σειρά θα δεις στο Disney+!

Ποιο είναι το mood σου απόψε;

Κωμική ή δραματική; Ιδού η απορία. Διότι μπορεί να σε αποκαλούν τη drama queen της παρέας όμως, στην πραγματικότητα δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς χιούμορ και γέλιο σε καθημερινή βάση. Από την άλλη πλευρά πάλι, ξέρεις ότι αυτό που θα καθορίσει το ποια σειρά θα δεις, είναι στο τέλος της ημέρας η διάθεσή σου. Και επειδή το mood σου μπορεί να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη, θέλεις να έχεις επιλογές -και για αυτό ακριβώς ξέρεις ότι binge-watching για κάθε γούστο και Disney+ πηγαίνουν μαζί.

Ιδού, λοιπόν, τέσσερις από τις αγαπημένες μας κλασικές, binge-able σειρές που θα βρεις στην πλατφόρμα του Disney+ και θα κάνουν upgrade στις βραδιές σου και τα Σαββατοκύριακα εντός.

How I Met Your Mother ή αλλιώς, το comfort food που χρειαζόσουν

Είτε είχε τύχει να δεις κάποια επεισόδιά του στην τηλεόραση στο παρελθόν, είτε όχι, το «How I Met Your Mother» είναι μία κωμική σειρά που θα θελήσεις να δεις δυο και τρεις φορές. Είναι κάτι σαν εκείνο το comfort food που δεν θέλεις να τελειώσει και με 9 κύκλους (θα τους βρεις όλους στο Disney+) σίγουρα σου προσφέρει πολλές ώρες θέασης και απόλαυσης. Για εμάς, πάντως, σίγουρα αξίζει να γνωρίζεις ότι η σειρά έχει προταθεί για 72 βραβεία, έχει κερδίσει 18 και είναι στην κορυφή της λίστας με τις κορυφαίες κωμικές αμερικανικές σειρές. Τι λες; Είσαι έτοιμη να «ταξιδέψεις» μαζί με τον Τεντ -τον πρωταγωνιστή- στην αναζήτησή του για τον έρωτα και την πραγματική αγάπη;

Τελικά, οι The Simpsons ήταν, είναι και θα παραμείνουν πολύ μπροστά

Όποια και αν είναι η σχέση σου με τις σειρές και τις ταινίες animation, η κωμική σειρά «The Simpsons» είναι σχεδόν ιστορική, αφού προβάλλεται από το 1989 -κάτι που σημαίνει ότι μετρά πολλά περισσότερα χρόνια «ζωής» από εσένα αγαπητή Gen Zer. Τώρα, αν μας ρωτήσεις για το πώς οι Simpson πέφτουν μέσα σε πολλές προβλέψεις -κάτι που κάνει πολλούς να αποκαλούν τη σειρά… προφητική- δεν ξέρουμε τι να απαντήσουμε. Αυτό που γνωρίζουμε όμως, είναι ότι δεν θα χορταίνεις να βλέπεις το ένα σπαρταριστό επεισόδιο μετά το άλλο αυτόν τον χειμώνα. Και με συνολικά 34 κύκλους (ναι, 34) στο Disney+ θα πας σίγουρα το binge-watching σε άλλο επίπεδο.

Γιατί το Grey’s Anatomy δεν είναι ποτέ outdated

Τι και αν ο Ντέρεκ Σέπερντ δεν βρίσκεται πια στο cast του Grey’s Anatomy; Η πραγματική πρωταγωνίστρια της σειράς, η Δρ. Μέρεντιθ Γκρέι, την οποία υποδύεται η ταλαντούχα Έλεν Πομπέο, συνεχίζει να μας εκπλήσσει στο νοσοκομείο Seattle Grace. Ξεκινώντας το 2005 η σειρά μετρά ήδη 19 κύκλους, ενώ αναμένεται και νέος μέσα στο 2024. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν αναζητάς μία δραματική σειρά για ατελείωτο binge-watching αυτόν τον χειμώνα, μόλις τη βρήκες στην πλατφόρμα του Disney+.

Και δράμα και μυστήριο μαζί; Criminal Minds και δεν θέλεις κάτι άλλο

Αν είσαι fan των δραματικών σειρών, αλλά παράλληλα λατρεύεις το μυστήριο και το σασπένς, σου έχουμε την ιδανική binge-able σειρά: Criminal Minds! Αυτό το τηλεοπτικό crime drama προβάλλεται από το 2005 και μετρά συνολικά 16 κύκλους, τους οποίους μπορείς να δεις στο Disney+. Οπότε, το ένα επεισόδιο θα ακολουθεί το άλλο, τις βραδιές που θα θέλεις να τις περνάς διασκεδάζοντας εντός.

Στην περίπτωση που ψάχνεις τις πιο binge-able που υπάρχουν, μόλις τις βρήκες στο Disney+, μαζί με πολλές ακόμη. Από το «Modern Family» με 11 κύκλους μέχρι το «Family Guy» με 22, το «New Girl» με 7, το «Desperate Housewives», το «Atlanta» -και όχι μόνο.

Το σίγουρο είναι πως με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλους από κορυφαία στούντιο, το Disney+ αποτελεί τον απόλυτο streaming προορισμό για binge-watching και μοναδικές σινεφίλ εμπειρίες. Τι έχει το streaming menu απόψε, λοιπόν; Κωμωδία ή δράμα;

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel,Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τo Disney+ στο www.disneyplus.com